27-03-2017

Bakı Dövlət Universitetinin Kimya fakültəsi və Çexiyanın Karlova Universitetinin Təbiət elmləri fakültəsi arasında müqavilə imzalanmışdır.

Praqa şəhərində Bakı Dövlət Universiteti ilə Çexiyanın Karlova Universiteti arasında ikitərəfli əməkdaşlığın 45 illiyinə həsr olunmuş konfrans-sərgi təşkil olunmuşdur. Konfrans-sərgidə  Kimya fakültəsinin dekanı prof.A.Ə.Əzizov və Biologiya fakültəsinin dekanı prof.A.Ə.Quliyev iştirak etmişlər. Bakı Dövlət Universitetinin Kimya fakültəsinin dekanı prof.A.Ə.Əzizov və Çexiyanın Karlova Universitetinin Təbiət elmləri fakültəsinin dekanı prof.Jiři Zima arasında tələbə və müəllim mübadiləsi, elmi əməkdaşlıq sahəsində müqavilə imzalanmışdır.

"Kimyanın aktual problemləri” XIII Beynəlxalq elmi konfransı

"Analitik kimya" kafedrasında elmi seminar keçirilib

BDU-da “Elm günü”nə həsr olunmuş müsabiqə keçiriləcək - ELAN

Kimya fakültəsinin müəllimi SABAH tələbələrinə “Alimliyə gedən yol” mövzusunda təlim keçib

"Analitik kimya" kafedrasında yeni elmi seminar keçirilib

"Analitik kimya" kafedrasında elmi seminar keçirilib

"New Materials Compounds and Applications" jurnalının yeni sayı çıxıb

“Analitik kimya” kafedrasında növbəti elmi seminar keçirilmişdir

Kimya fakültəsinin tələbəsi Slovekiyada keçirilən tədbirdə iştirak edib

Kimya fakültəsinin tələbələri arasında "kimya biliklərini sına" adlı bilik yarışması təşkil edilmişdir.

Rektor birincilərlə görüşüb

Akademik Abel Məhərrəmovun həmmüəllifi olduğu monoqrafiya Moskvada çap olunub

Yunanıstanın Saloniki şəhərində 17-ci Beynəlxalq Kimya və Ətraf Mühit konfransı keçiriləcək

Karlova Universitetinin nümayəndə heyəti Kimya fakültəsində olub