22-02-2019

BDU-da “Elm günü”nə həsr olunmuş müsabiqə keçiriləcək - ELAN

Bakı Dövlət Universiteti üzrə 11 fevral 2019-cu il tarixli, R-17 saylı əmrə əsasən 27 mart 2019-cu il tarixində universitetdə “Elm günü”nə həsr olunmuş müsabiqə keçiriləcək. Şərtlərə görə, müsabiqədə yalnız hazırda Bakı Dövlət Universitetində çalışan əməkdaşlar iştirak edə bilərlər. Müsabiqədə iştirak edəcək namizədlər uyğun müraciət formasını doldurmalı və öz imzaları ilə təsdiq etməlidirlər.

Təbiət elmləri sahəsində tədqiqatlar aparan namizədlər müsabiqədə “Ən məhsuldar müəllif”, “Ən çox istinad edilən müəllif”, “Ən yüksək H-indeksli müəllif” nominasiyaları üzrə iştirak edə bilərlər. Humanitar elmlər üzrə və 35 yaşı tamam olmamış elmi tədqiqatçılar isə “Web of Science” bazasının, SCI-Exp, SSCI və A&HCI indeksləri olan jurnallarda çap olunmuş məqalələrin sayı nəzərə alınmaqla qalib seçiləcəklər. Müraciət formaları 1 mart 2019-cu il tarixinə qədər uyğun struktur rəhbərləri tərəfindən toplanaraq Cəbr və həndəsə kafedrasının əməkdaşı Vüsalə Qasımovaya (Yeni tədris korpusu, 517 saylı otaq) təqdim edilməlidir.

Qaliblər mükafatlandırılacaqlar.

Müsabiqə haqqında elan

Müraciət forması

Kimya fakültəsinin tələbələri Karlov universitetində

Elmi praktiki konfrans

Yıldız Texnik Universitetinin professoru BDU-da

Elm və Əyləncə

BDU-nun Kimya fakultəsinin "Analitik Kimya" kafedrasının elmi seminarı keçirilmişdir

6 Mart 2019-cu il tarixində Bakı Dövlət Universitetində Elmi hissənin dəstəyi ilə STARTAP layihələrinin təqdimatı keçirilib

"Kimyanın aktual problemləri” XIII Beynəlxalq elmi konfransı

"Analitik kimya" kafedrasında elmi seminar keçirilib

BDU-da “Elm günü”nə həsr olunmuş müsabiqə keçiriləcək - ELAN

Kimya fakültəsinin müəllimi SABAH tələbələrinə “Alimliyə gedən yol” mövzusunda təlim keçib

"Analitik kimya" kafedrasında yeni elmi seminar keçirilib

"Analitik kimya" kafedrasında elmi seminar keçirilib

"New Materials Compounds and Applications" jurnalının yeni sayı çıxıb

“Analitik kimya” kafedrasında növbəti elmi seminar keçirilmişdir

Kimya fakültəsinin tələbəsi Slovekiyada keçirilən tədbirdə iştirak edib

Kimya fakültəsinin tələbələri arasında "kimya biliklərini sına" adlı bilik yarışması təşkil edilmişdir.

Rektor birincilərlə görüşüb

Akademik Abel Məhərrəmovun həmmüəllifi olduğu monoqrafiya Moskvada çap olunub

Yunanıstanın Saloniki şəhərində 17-ci Beynəlxalq Kimya və Ətraf Mühit konfransı keçiriləcək