25-04-2019

Elm və Əyləncə

24.04.2019-cu il tarixində Kimya fakültəsinin tələbələri arasında elmin təbliğinə yönələn “Elm və Əyləncə” adlı layihə həyata keçirilmişdir. Layihə çərçivəsində tələbələr bir aya yaxın zaman çərçivəsində auditoriya şəraitində  nümayiş oluna biləcək  ona yaxın kimyəvi reaksiyanın aparılması istiqamətində hazırlıqlar keçmişdilər.

Tədbirdə kimya fakültəsinin dekanı Abdulsəyid Əzizov,  dekan müavini Fuad Kərimli, BDU THİK-nin sədri Daşqın Qənbərov, Ümumi və qeyri – üzvi kimya kafedrasının müdri Teymur İlyaslı, çıxışlar edərək bü tip tədbirlərin tələbələr arasında elmə olan marağın artırılması üçün böyük əhəmiyyət daşıdığını bildidilər.

Tədbir çərçivəsində tələbələr həm kimyəvi reaksiyalar, həm də müsiqi nömrələri göstərməklə izləyiçilərə elm və əyləncənin sintezində maraqlı anlar yaşatdılar.

Tədbirin sonunda iştirakçı tələbələr sırasından Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi tərəfindən diplom və pul mükafatları ilə mükafatlandırılmaq üçün fəallığı ilə fərqlənən tələbələr müəyyənləşdirildi.

Kimya fakültəsinin tələbələri Karlov universitetində

Elmi praktiki konfrans

Yıldız Texnik Universitetinin professoru BDU-da

Elm və Əyləncə

BDU-nun Kimya fakultəsinin "Analitik Kimya" kafedrasının elmi seminarı keçirilmişdir

6 Mart 2019-cu il tarixində Bakı Dövlət Universitetində Elmi hissənin dəstəyi ilə STARTAP layihələrinin təqdimatı keçirilib

"Kimyanın aktual problemləri” XIII Beynəlxalq elmi konfransı

"Analitik kimya" kafedrasında elmi seminar keçirilib

BDU-da “Elm günü”nə həsr olunmuş müsabiqə keçiriləcək - ELAN

Kimya fakültəsinin müəllimi SABAH tələbələrinə “Alimliyə gedən yol” mövzusunda təlim keçib

"Analitik kimya" kafedrasında yeni elmi seminar keçirilib

"Analitik kimya" kafedrasında elmi seminar keçirilib

"New Materials Compounds and Applications" jurnalının yeni sayı çıxıb

“Analitik kimya” kafedrasında növbəti elmi seminar keçirilmişdir

Kimya fakültəsinin tələbəsi Slovekiyada keçirilən tədbirdə iştirak edib

Kimya fakültəsinin tələbələri arasında "kimya biliklərini sına" adlı bilik yarışması təşkil edilmişdir.

Rektor birincilərlə görüşüb

Akademik Abel Məhərrəmovun həmmüəllifi olduğu monoqrafiya Moskvada çap olunub

Yunanıstanın Saloniki şəhərində 17-ci Beynəlxalq Kimya və Ətraf Mühit konfransı keçiriləcək