20-12-2020

“Qarabağın maddi və mənəvi sərvətləri” adlı onlayn tədbir keçirilmişdir

19.12.2020-ci il tarixində Microsoft Teams platformasında Bakı Dövlət Universiteti Kimya fakültəsi Tələbə Gənclər Təşkilatı və Tələbə Elmi Cəmiyyətinin təşəbbüsü ilə çoxsaylı tələbələrin iştirakı ilə “Qarabağın maddi və mənəvi sərvətləri” adlı onlayn tədbir keçirilmişdir. Tədbirə Kimya fakültəsi Tələbə Gənclər Təşkilatı sədri Əli Qədirli moderatorluq etmiş, kecirilən tədbirin maarifləndirici önəmindən bəhs etmişdir. Tədbirdə fakültənin dekan müavini Taleh Qəhrəmanov Qarabağın  füsünkar təbiəti, maddi və mənəvi sərvətləri  haqqında tələbələrə  məlumat verib, onlara uğurlar arzu etdi. Tələbə Elmi Cəmiyyəti sədri Rahilə Əhmədova “İşğal edilmiş  milli və mənəvi sərvətlərimiz”, Tədbirdə Tələbə Gənclər Təşkilatı idarə heyətinin üzvləri II kurs tələbələri Məmmədli Solmaz “Qarabağın milli,mənəvi dəyərlərimizin yadıgarı”, Məmmədzadə Şəhanə “Qarabağın mədəniyyətinin inciləri” , Məhərrəmova Arzu “Qarabağın  tarixi abidələri”, Tələbə Elmi Cəmiyyətin sədr müavini İsayev İsa  “ Qarabağın faydalı qazıntılar”,  II kurs tələbələri Kərimli Fərəh “Qarabağ təbiətinin flora və faunası”, Həsənova Sevda “Qarabağın  maddi sərvətləri”, I kurs tələbəsi Məmmədova Zəkiyyə “Qarabağ incəsənəti və müsiqi mədəniyyəti”  mövzuları  ilə çıxış etmişdirlər. Tədbirdə mövzu ilə bağlı diskusisya  keşirilib və tələbələri maraqlandıran sualların cavablandırılması və mövzu üzrə  videocarxın təqdimatı  ilə yekunlaşmışdır.

Kimya fakültəsində rəsm müsabiqəsi

"Young chemists club" növbəti seminarını keçirib

Kimya fakültəsində Tələbə Elmi Cəmiyyətinin üzvləri ilə görüşü keçirilib.

Kimya fakültəsində "Xocalı - ovudulmaz və unudulmaz yaramız" adlı onlayn tədbir keçirildi.

Kimya fakültəsində "Milli-mənəvi dəyərlər və Qarabağ" adlı tədbir keçirilib.

"Young chemists club" ilk seminarını keçirib

Kimya fakültəsi tələbələrindən növbəti nümunəvi addım

BDU-nun Sənaye kimyası elmi-tədqiqat laboratoriyasında beynəlxalq əməkdaşlıq çərçivəsində tətbiqi xarakterli nəticələr alınıb.

"Kitab bir mədəniyyətdir" adlı onlayn tədbir keçirilmişdir.

"Covid-19-un həyatımıza təsiri" adlı onlayn tədbir keçirilmişdir.

YAP Yasamal təşkilatinın bakı dövlət universitetinin kimya fakültəsinə qəbul olmuş i kurs tələbələri ilə görüş keçirildi

Kimya fakültəsinin bir qrup fəal tələbəsinin təşəbbüsü ilə şəhid və qazı ailələrinə yardım məqsədi ilə kompaniya başladılmışdır

Kimya fakültəsi Tələbə Gənclər Təşkilatı idarə heyətinin genişləndirilmiş iclası keçirilmişdir

Biologiya və Kimya fakültələrinin Tələbə Gənclər Təşkilatlarının (TGT) birgə təşkilatçılığı ilə Dünya Xərçəng Gününə həsr olunmuş onlayn tədbir keçirilib