26-02-2021

Kimya fakültəsində Tələbə Elmi Cəmiyyətinin üzvləri ilə görüşü keçirilib.

26 fevral 2021-ci il tarixində Microsoft Teams platformasında Bakı Dövlət Universiteti Kimya fakültəsi Tələbə Elmi Cəmiyyətinin təşəbbüsü ilə Tələbələrin Elmi Texniki Yaradıcılıq Mərkəzinin direktoru İlyas Nəsibov ilə görüş keçirilmişdir. Görüşdə Kimya Fakültəsi Tələbə Elmi Cəmiyyətinin sədri İsa İsayev keçiriləcək elmi seminarların mövzuları,təşkili  haqqında tələbələri məlumatlandırmış və görüşün növbəti mərhələsində çıxış üçün sözü İlyas Nəsibova vermişdir.İlyas Nəsibov tələbələrə elmi araşdırmların nəticəsi,onların faydaları,həmçinin nanokimya araşdırmalar laboratoriyası haqqında məlumat vermişdir. Nanokimya araşdırmalar laboratoriyasında yeni layihələr üzərində çalışdıqlarını vurğulamış və bu lahiyələrin tələbələr tərəfindən yaradılmış komanda ilə icra ediləcəyini bildirmişdir. Görüş tələbələrin çox saylı suallarının cavablandırılmasıyla yekunlaşmışdır.

Kimya fakültəsində “Alkenilfenollar əsasında xüsusi məqsədli və texniki əhəmiyyətli maddələrin alınmasının perspektiv istiqamətləri” mövzusunda Elmi seminar keçirilib

Kimya fakültəsində Aprel döyüşlərinə həsr olunmuş tədbir keçirilib

"Young chemists club" növbəti seminarını keçirib.

Kimya fakültəsində “Autizm-Dünya Marifləndirmə Günü” adlı onlayn tədbir keçirilib.

Kimya fakültəsində 31 mart - Azərbaycanlıların soyqırımı gününə həsr olunmuş tədbir keçirilib.

Bakı Dövlət Universiteti Kimya fakültəsində beynəlxalq akkreditasiya aparılmışdır.

Kimya fakültəsi Kimyanın Tədrisi Metodikası kafedrası Tələbə Elmi Cəmiyyətin təşəbbüsü ilə onlayn seminar keçirib.

Kimya fakültəsi Neft kimyası və Kimya texnologiyası kafedrası Tələbə Elmi Cəmiyyətin təşəbbüsü ilə onlayn seminar keçirib.

Kimya fakültəsi Fiziki-kolloid kimya kafedrası Tələbə Elmi Cəmiyyətin təşəbbüsü ilə onlayn seminar keçirib.

Novruz bayramına həsr olunmuş videoçarx hazırlanıb.

Kimya fakültəsində "Yurdumuza yaz gəldi" adlı onlayn tədbir keçirilmişdir.

"Azərbaycanın beynəlxalq aləmdə nüfuzu və dünyada etibarlı tərəfdaş imici" adlı onlayn tədbir keçirilib.

Kimya və Biologiya fakültələri "Narkomaniya- bəşəriyyətin ən böyük düşməni" adlı onlayn tədbir keçirilib.