27-03-2021

Kimya fakültəsi Neft kimyası və Kimya texnologiyası kafedrası Tələbə Elmi Cəmiyyətin təşəbbüsü ilə onlayn seminar keçirib.

Bakı Dövlət Universiteti Kimya fakültəsi Tələbə Elmi Cəmiyyətinin təşəbbüsü ilə 27.03.2021 ci il tarixində Neft kimyası və Kimya texnologiyası kafedrasıyla “ Asetofenon törəmələrinin tətbiqi, əhəmiyyəti" mövzusunda elmi seminar keçirilmişdir. Kafedranın müdiri professor İbrahim Məmmədov slayd əsasında tələbələrə Asetofenon törəmələrini,real həyatda işlənməsini və s. izah etmiş,mövzu barəsində bakalavr və magistr tələbələrlə qarşılıqlı müzakirə apardıqdan sonra seminar sualların cavablandırılması ilə sonlandırılmışdır.

Ətraf mühitin qorunması və ekoloji problemlərin həlli mövzusunda onlayn dəyirmi masa keçirilib.

Kimya fakültəsində Xəmsə Milli İntelektual Oyunu keçirilib.

Kimya fakültəsində Heydər Əliyevin anadan olmasının 98 illiyinə həsr olunmuş videoçarx çəkilib.

Kimya fakültəsində "Ümummilli Liderimiz - Heydər Əliyev" adlı onlayn tədbir keçirilib.

Kimya fakültəsi Yüksəkmolekullu Birləşmələr kimyası kafedrası Tələbə Elmi Cəmiyyətin təşəbbüsü onlayn elmi seminar keçirib

Akademik Rəfiqə xanım Əliyevanın anım günüdür

Kimya fakültəsində "Söz adamları ilə görüş" lahiyəsinin növbəti görüşü keçirilib.

Kimya fakültəsi Sənaye Kimyası ETL Tələbə Elmi Cəmiyyətin təşəbbüsü ilə onlayn elmi seminar keçirilmişdir.

"Young chemists club" növbəti seminarını keçirib

Kimya fakültəsində "Kimya elminin tarixi" adlı onlayn tədbir keçirilmişdir.

KIMYA FAKÜLTƏSINDƏ “SÖZ ADAMLARI ILƏ GÖRÜŞ” LAYIHƏSININ NÖVBƏTI ONLAYN GÖRÜŞÜ BAŞ TUTDU.

Kimya fakültəsində "Azərbaycanın görkəmli şəxsiyyətləri - Yusif Məmmədəliyev" adlı onlayn tədbir keçirilmişdir.

Kimya fakültəsində Nizami Gəncəvi ilinə həsr olunmuş tədbir keçirilib.