22-12-2021

Söz adamları ilə görüş

22.12.2021-ci il tarixində Bakı Dövlət Universiteti Kimya fakültəsi Tələbə Gənclər Təşkilatının idarə heyəti üzvü İsmayılova Cahanın təşəbbüsü ilə Nizami Gəncəvi ilinə həsr olunmuş, “Söz adamları ilə görüş” layihəsinin növbəti görüşü baş tutmuşdur. Görüşün qonağı Əməkdar incəsənət xadimi, Şöhrət ordenli nasir, şair, dramaturq,  Azərbaycan Yazıçılar Birliyinin üzvü Baba Vəziroğlu olmuşdur. Tədbiri İsmayılova Cahan açaraq şairin həyat və yaradıcılığı haqqında məlumat verib.

Görüşdən məmnunluğunu bildirən Baba Vəziroğlu “Cənab Ali Baş komandan” şeirini tələbələr üçün səsləndirib, yaradıcılığı ilə bağlı xoş xatirələrini bölüşüb. Kimya fakültəsinin Sosial məsələlər və tələbələrlə iş üzrə dekan müavini Taleh Qəhrəmanov çıxışında nəğməkar şair Baba Vəziroğlunun yaradıcılığının Azərbaycan poeziyası üçün əhəmiyyətindən danışıb.

II kurs tələbəsi Zəkiyyə Məmmədova söz alaraq “Gəl unut görüm” şeirini səsləndirmişdir. Yazıçı tərəfindən tələbələri maraqlandıran suallar cavablandırılmışdır. Bakı Dövlət Universiteti Kimya fakültəsi Tələbə Gənclər Təşkilatının sədri Əli Qədirli çıxış edərək qonağa və layihə rəhbərinə öz təşəkkürlərini bildirmişdir. Tədbir Baba Vəziroğlunun “Xatirə” şeirini səsləndirməsiylə yekunlaşmışdır.

ELMİ ŞURASININ NÖVBƏTİ İCLASI KEÇİRİLİB

FAKÜLTƏDƏ NÖVBƏTİ ELMİ SEMİNAR KEÇİRİLİB