28-09-2018

Nəbiyev Afiq Mehman oğlu

Tel: +(99450)652-01-87

QISA BİOQRAFİK MƏLUMAT

2005-ci ildə 83 №-li məktəb liseyi bitirib, Bakı Dövlət Universitetinin kimya fakültəsinə qəbul olunub. 2009-cu ildə isə Universiteti bitirərək, Gəncədə N saylı hərbi hissədə hərbi xidmət çəkməyə yollanıb.

bitirmişdir. 2013-cü ildən Bakı Dövlət Universitetində Yüksəkmolekullu birləşmələr kimyası kafedrasında“Nanokimya və nanomateriallar” ixtisası üzrə qiyabi doktorantdır. 2011-ci ildən 2013-ci ilə qədər Bakı Dövlət

Universitetinin kimya fakültəsinin “Metalkompleks katalizatorları” ETL-da laborant vəzifəsində çalışıb. 2013-cü ildən kiçik elmi işçi vəzifəsində işləyir.

TƏHSİLİ VƏ ELMİ DƏRƏCƏ VƏ ELMİ ADLARI

2009- bakalavr, Кimya fakültəsi, BDU

2012- magistr, Kimya fakültəsi, BDU

ƏMƏK FƏALİYYƏTİ

2011-2013-laborant- “Metalkompleks katalizatorları” ETL-ı

2013-cü ildən bəri- kiçik elmi işçi- “Metalkompleks katalizatorları” ETL-ı

TƏDQIQAT SAHƏSI

Qrafen oksid və a-olefinlər, eləcə də sənaye miqyaslı kauçuklar əsasında hibrid kompozit materialların alınması və tədqiqi.

ELMI ƏSƏRLƏR

1. IR spectroscopy and TG analysis investigations of functionalized GO and GO-containing divinyl rubber, 2015.
  2. Исследование строения фосфорилированного олефина методами ЯМР- и ИК-спектроскопии, 2014.
  3. Covalently modified graphene oxide and polymer of intrinsic microporosity (PIM-1) in mixed matrix thin film composite membranes, 2018.
  4. Adsorption of cadmium ions isotherm from water into polymer nanocomposite, 2018.
  5. Effect of chemical modification of butadiene-styrene rubber by oxidative chlorophosphorylation on its thermal stability, 2013.

Nağıyev Farid Nadir oğlu

Mahmudova Natəvan İbrahim qızı