15-05-2019

Elmi praktiki konfrans

15 may 2019-cu il tarixində Ümummili Lider HEYDƏR ƏLİYEVİN  anadan olmasinin 96-cı ildönümünə həsr olunmuş doktorant, magistrant və gənc tədqiqatçıların «Kimyanın aktual problemləri» XIII  Beynəlxalq  Elmi Konfransı keçirilib. Konfransı giriş sözü ilə BDU-nun prorektoru Aydın Kazımzadə açaraq konfransın əhəmiyyətindən danışmışdır. Bildirmişdir ki, konfransda 270-dən çox məruzə dinlənəcəkdir. Onlardan 20-yə qədəri Türkiyə, Portuqaliya, Rusiya və Gürcüstandan daxil olmuşdur. 120-si isə AMEA-nın kimya insititutları, Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universiteti, Azərbaycan Dövlət Neft və Sənaye Universiteti, Moskva Dövlət Universitetinin Bakı filialı, Naxçıvan Dövlət Universiteti, Gəncə Dövlət Universiteti, Lənkaran Dövlət Universiteti  və digər qurumlardan təqdim olunmuşdur. Plenar iclasda Namiq Şıxəliyev, Ofelya Balayeva və Elvin Məlikovun məruzələri dinlənilmişdir. Sonra konfrans öz işini bölmələr üzrə davam etdirmişdir.

TÜRKİYƏNİN EGE UNİVERSİTETİ İLƏ ONLİNE GÖRÜŞ KEÇİRİLİB

BURAXILIŞ İŞLƏRİN MÜDAFİƏSİNƏ START VERİLDİ

BDU-DA YAZ İMTAHAN SESSİYASI BAŞLAYIB

HEYDƏR ƏLİYEVİN MİLLİ MƏNƏVİ DƏYƏRLƏRƏ QAYĞISI