15-05-2019

Elmi praktiki konfrans

15 may 2019-cu il tarixində Ümummili Lider HEYDƏR ƏLİYEVİN  anadan olmasinin 96-cı ildönümünə həsr olunmuş doktorant, magistrant və gənc tədqiqatçıların «Kimyanın aktual problemləri» XIII  Beynəlxalq  Elmi Konfransı keçirilib. Konfransı giriş sözü ilə BDU-nun prorektoru Aydın Kazımzadə açaraq konfransın əhəmiyyətindən danışmışdır. Bildirmişdir ki, konfransda 270-dən çox məruzə dinlənəcəkdir. Onlardan 20-yə qədəri Türkiyə, Portuqaliya, Rusiya və Gürcüstandan daxil olmuşdur. 120-si isə AMEA-nın kimya insititutları, Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universiteti, Azərbaycan Dövlət Neft və Sənaye Universiteti, Moskva Dövlət Universitetinin Bakı filialı, Naxçıvan Dövlət Universiteti, Gəncə Dövlət Universiteti, Lənkaran Dövlət Universiteti  və digər qurumlardan təqdim olunmuşdur. Plenar iclasda Namiq Şıxəliyev, Ofelya Balayeva və Elvin Məlikovun məruzələri dinlənilmişdir. Sonra konfrans öz işini bölmələr üzrə davam etdirmişdir.

Kimya fakültəsinin tələbələri Karlov universitetində

Elmi praktiki konfrans

Yıldız Texnik Universitetinin professoru BDU-da

Elm və Əyləncə

BDU-nun Kimya fakultəsinin "Analitik Kimya" kafedrasının elmi seminarı keçirilmişdir

6 Mart 2019-cu il tarixində Bakı Dövlət Universitetində Elmi hissənin dəstəyi ilə STARTAP layihələrinin təqdimatı keçirilib

"Kimyanın aktual problemləri” XIII Beynəlxalq elmi konfransı

"Analitik kimya" kafedrasında elmi seminar keçirilib

BDU-da “Elm günü”nə həsr olunmuş müsabiqə keçiriləcək - ELAN

Kimya fakültəsinin müəllimi SABAH tələbələrinə “Alimliyə gedən yol” mövzusunda təlim keçib

"Analitik kimya" kafedrasında yeni elmi seminar keçirilib

"Analitik kimya" kafedrasında elmi seminar keçirilib

"New Materials Compounds and Applications" jurnalının yeni sayı çıxıb

“Analitik kimya” kafedrasında növbəti elmi seminar keçirilmişdir

Kimya fakültəsinin tələbəsi Slovekiyada keçirilən tədbirdə iştirak edib

Kimya fakültəsinin tələbələri arasında "kimya biliklərini sına" adlı bilik yarışması təşkil edilmişdir.

Rektor birincilərlə görüşüb

Akademik Abel Məhərrəmovun həmmüəllifi olduğu monoqrafiya Moskvada çap olunub

Yunanıstanın Saloniki şəhərində 17-ci Beynəlxalq Kimya və Ətraf Mühit konfransı keçiriləcək