16-06-2020

Kimya fakültəsində Milli Qurtuluş Gününə həsr olunmuş onlayn tədbir keçirilib

Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) Kimya fakültəsinin Tələbə Həmkarlar Təşkilatının (THT) təşəbbüsü ilə 15 iyun - Milli  Qurtuluş Gününə həsr olunmuş onlayn tədbir keçirilib.

Tədbir iştirakçılarını Milli Qurtuluş Günü münasibətilə təbrik edən moderator, Kimya fakültəsinin dekan müavini Taleh Qəhrəmanov bu tarixi günün Azərbaycan xalqının həyatına böyük və əlamətdar hadisə kimi daxil olduğunu deyib, Ümummili Lider Heydər Əliyevin hakimiyyətə gəlişi ilə ölkədə ictimai-siyasi sabitliyin təmin edilməsi istiqamətində atılan əhəmiyyətli addımlar haqqında ətraflı məlumat verib. Müdrik Liderin dünya azərbaycanlılarının təşkilatlanması və onların bir Vətən - müstəqil Azərbaycan ətrafında sıx birləşməsi üçün daim və əzmlə səy göstərərək, son dərəcə qiymətli qərarlar qəbul etdiyini vurğulayıb.

Daha sonra Milli Qurtuluş Günü münasibətilə hazırlanmış videoçarx nümayiş etdirilib, tələbələrin ifasında şeirlər səsləndirilib. Ulu Öndər Heydər Əliyevin xilaskar missiyası və dövlətçiliyimizin qorunmasındakı əvəzsiz xidmətləri haqqında məlumatlar iştirakçıların böyük marağına səbəb olub.

Kimya fakültəsinin dekanı Abdulsəyid Əzizov, dekan müavini Fuad Kərimli, kafedra müdirləri Teymur İlyaslı, Eldar Əhmədov, Yasin Cəfərov, Rasim Alosmanov, müəllim Elçin Əkbərov və fakültə THT-nin sədri Emin Qulusoy Ümummilli Lider Heydər Əliyevin rəhbərliyi ilə Azərbaycanın iqtisadiyyat, təhsil, elm, mədəniyyət və digər sahələrdə qazandığı uğurlardan söz açıblar, Ulu Öndərin dövlətçiliyin qorunması istiqamətində gördüyü qətiyyətli tədbirlərə diqqət çəkiblər. Bildiriblər ki, Ümummilli Lider Heydər Əliyevin respublikanın hərtərəfli və sürətli inkişafı barədə ideyalarını bu gün Prezident cənab İlham Əliyev uğurla davam etdirir.

Microsoft Teams platforması üzərindən təşkil olunmuş tədbir sualların cavablandırılması ilə yekunlaşıb.

Biz sənə yeni nəfəs verəcəyik, doğma Azərbaycanım!!!

Qarabağ-Azərbaycandır !!!

“Milli-mənəvi dəyərlərimizin mediada təbliği" mövzusunda tədbir keçirilib

“Covid-19’un insan həyatına təsiri və zərərləri” mövzusunda online tədbir keçirilib

Tələbə Elmi Cəmiyyətinin (TEC) 1-ci kurs tələbələri ilə görüşü keçirlmişdir

"Milli-mənəvi dəyərlərə bağlılıq dövlət siyasətinin əsas prioritetlərindəndir" mövzusunda onlayn tədbir keçirilib

Kimya fakültəsinin tələbəsi Dövlət Bayraq Gününə həsr olunmuş esse müsabiqəsinin qalibi oldu.

Kimya fakültəsinə qəbul olunmuş birinci kurs tələbələri ilə Kimya fakültəsi Tələbə Gənclər Təşkilatının(TGT) onlayn görüş kecirilib

Bakı Dövlət Universitetin Nüvə Maqnit Rezonansı laboratoriyası.

Kimya fakültəsinin tələbələri Bayraq gününə videorolik hazırlayıblar

Kimya fakültəsində Bayraq Gününə həsr olunmuş tədbir keçirilib

Azərbaycan Respublikasının ərazi bütövlüyü uğrunda canını verən şəhidlərimizə ithafən

Kimya fakültəsi Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin (THİK) yeni tərkibdə genişləndirilmiş  iclası keçırilmişdir

Kimya fakültəsində birinci kurs tələbələri ilə virtual görüş baş tutub

BDU əməkdaşları beynəlxalq qrant müsabiqəsinin qalibi olublar

Zəfər səninlədir, doğma Azərbaycanım!

Can Azərbaycana canımız qurban...

Akademik Rəfiqə xanım Əliyevanın anadan olmasının 88-ci ildönümüdür

BDU-nun daha iki məzunu MİQ müsabiqəsində yüksək nəticə göstərib

Microsoft Teams platformasında online rejimdə Kimya fakültəsinin növbəti Elmi Şurası keçirilmişdir