21-11-2020

Bakı Dövlət Universitetin Nüvə Maqnit Rezonansı laboratoriyası.

Əziz tələbələr! Pandemiya ilə əlaqədar sizin uzun müddətdir doğma universitetimizdən uzaq düşdüyünüzü nəzərə alaraq,Neft kimyası və kimya texnologiyası kafedrada tədris olunan laboratoriya dərslərinə aid çoxlu videoroliklər hazırlamışıq. Təbiət elmləri ixtisasları üzrə təhsil alan əksər tələbələr üçün faydalı olacağınınəzərə alaraq bu videoroliklərdən birini paylaşırıq.

26 İyun – Silahlı Qüvvələr Gününə həsr olunmuş onlayn tədbir keçirilmişdir

Kimya fakültəsinin kollektivinə ağır itki üz vermişdir

Türk Liderlərinin Şuşada tarixi görüşü

Kimya fakültəsində Milli Qurtuluş Gününə həsr olunmuş onlayn tədbir keçirilib

"Müasir gənclik və sosial media" adlı onlayn tədbir keçirilmişdir.

Professor Eldar Əhmədovu 70 illik yubileyi münasibətilə təbrik edirik!

Kimya fakültəsinin kollektivinə ağır itki üz vermişdir

Kimyanın tədrisi metodikası kafedrası onlayn seminar keçirib

Kimya fakültəsində 28 may - Respublika gününə həsr olunmuş tədbir keçirilmişdir.

Kimya fakültəsi Analitik kimya kafedrası Tələbə Elmi Cəmiyyətin təşəbbüsü ilə adlı onlayn seminar keçirilib.

Kimya fakültəsində «Kimyanın aktual problemləri» XIV Beynəlxalq Elmi Konfransı keçirilmişdir.

Kimya fakültəsində "İmtahan psixologiyası" adlı onlayn seminar keçirilmişdir.

BDU-da “Qarabağ zəfəri Heydər Əliyev siyasətinin nəticəsidir” adlı tədbir keçirilib.

Kimya fakültəsində "Kimyanın aktual problemləri" XIV Beynəlxalq Elmi Konfransı öz işinə başlayıb.

Kimya fakültəsində "Söz adamları ilə görüş" layihəsinin növbəti onlayn görüşü baş tutmuşdur.

Ətraf mühitin qorunması və ekoloji problemlərin həlli mövzusunda onlayn dəyirmi masa keçirilib.

Kimya fakültəsində Xəmsə Milli İntelektual Oyunu keçirilib.

Kimya fakültəsində Heydər Əliyevin anadan olmasının 98 illiyinə həsr olunmuş videoçarx çəkilib.

Kimya fakültəsində "Ümummilli Liderimiz - Heydər Əliyev" adlı onlayn tədbir keçirilib.