21-11-2020

2020-ci il 20 noyabr tarixində Bakı Dövlət Universitetində (BDU) Kimya fakültəsinə qəbul olunmuş birinci kurs tələbələri ilə Kimya fakültəsi Tələbə Gənclər Təşkilatının(TGT) onlayn görüş kecirilib. Görüşdə Kimya fakültəsinin professor-müəllim heyəti və tələbələr iştirak ediblər. Fakültə dekanı mavini , Taleh Qəhrəmanov görüş iştitakçılarını Ağdam rayonun işğaldan azad olunması münasibəti ilə təbrik  edərək, Azərbaycan ordusunun zəfər yürüşü   haqqında onlara ətraflı məlumat verib. Dekan  mavini bildirib ki, ölkənin flaqman elm ocağı olan BDU-da  fəaliyyət göstərən tələbə təşkilatları təlbələrimizin şəxsiyyət kimi formalaşmasında, onların istək və arzularını həta keçməsində xüsusi əhəmiyyət daşıyır. İnformasiya müharibəsində Tələbə Gənclər Təşkilatının rolu haqqında tövsiyyə və tapşırıqlarını catdırmaqla, tələbələri TGT-in işində yaxından iştitak etməyə dəvət etdi. Görüşdə dekan müvini Fuad Kərimli    universitetdə keyfiyyətli təhsil üçün müasir infrastruktur mövcudluğu və tədris prosesində müasir kommunikasiya texnologiyalarının verdiyi imkanlar haqda  geniş məlumat verildi. Kimya fakültəsi Tələbə Gənclər Təşkilatının sədr əvəzi Əli Qədirli fakültənin tarixi və Tələbə Gənclər Təşkilatının məqsəd, vəzifələri, təşkilatın nəzdində olan klublar haqqında ətraflı məlumat verdi.  Tədbirdə  Tələbə Gənclər Təşkilatının  heyətinin üzvü Fərid Novruzlu, kimya fakültəsinin ikinci kurs tələbələri Sevinc Həsənova və Daşqın Abdullayev də cıxış edərək  Tələbə Gənclər Təşkilatı haqqında tələbələri maarifləndirmişdir. Virtual görüşdə iştirak edən professor-müəllimlər  tələbələrə uğurlar arzu etmiş və onlar üçün yaradılan şəraitdən maksimum faydalanmağı tövsiyə ediblər. Microsoft Teams platforması üzərindən keçirilən görüş tələbələri maraqlandıran coxsaylı sualların cavablandırılması ilə yekunlaşıb.

26 İyun – Silahlı Qüvvələr Gününə həsr olunmuş onlayn tədbir keçirilmişdir

Kimya fakültəsinin kollektivinə ağır itki üz vermişdir

Türk Liderlərinin Şuşada tarixi görüşü

Kimya fakültəsində Milli Qurtuluş Gününə həsr olunmuş onlayn tədbir keçirilib

"Müasir gənclik və sosial media" adlı onlayn tədbir keçirilmişdir.

Professor Eldar Əhmədovu 70 illik yubileyi münasibətilə təbrik edirik!

Kimya fakültəsinin kollektivinə ağır itki üz vermişdir

Kimyanın tədrisi metodikası kafedrası onlayn seminar keçirib

Kimya fakültəsində 28 may - Respublika gününə həsr olunmuş tədbir keçirilmişdir.

Kimya fakültəsi Analitik kimya kafedrası Tələbə Elmi Cəmiyyətin təşəbbüsü ilə adlı onlayn seminar keçirilib.

Kimya fakültəsində «Kimyanın aktual problemləri» XIV Beynəlxalq Elmi Konfransı keçirilmişdir.

Kimya fakültəsində "İmtahan psixologiyası" adlı onlayn seminar keçirilmişdir.

BDU-da “Qarabağ zəfəri Heydər Əliyev siyasətinin nəticəsidir” adlı tədbir keçirilib.

Kimya fakültəsində "Kimyanın aktual problemləri" XIV Beynəlxalq Elmi Konfransı öz işinə başlayıb.

Kimya fakültəsində "Söz adamları ilə görüş" layihəsinin növbəti onlayn görüşü baş tutmuşdur.

Ətraf mühitin qorunması və ekoloji problemlərin həlli mövzusunda onlayn dəyirmi masa keçirilib.

Kimya fakültəsində Xəmsə Milli İntelektual Oyunu keçirilib.

Kimya fakültəsində Heydər Əliyevin anadan olmasının 98 illiyinə həsr olunmuş videoçarx çəkilib.

Kimya fakültəsində "Ümummilli Liderimiz - Heydər Əliyev" adlı onlayn tədbir keçirilib.