21-11-2020

2020-ci il 20 noyabr tarixində Bakı Dövlət Universitetində (BDU) Kimya fakültəsinə qəbul olunmuş birinci kurs tələbələri ilə Kimya fakültəsi Tələbə Gənclər Təşkilatının(TGT) onlayn görüş kecirilib. Görüşdə Kimya fakültəsinin professor-müəllim heyəti və tələbələr iştirak ediblər. Fakültə dekanı mavini , Taleh Qəhrəmanov görüş iştitakçılarını Ağdam rayonun işğaldan azad olunması münasibəti ilə təbrik  edərək, Azərbaycan ordusunun zəfər yürüşü   haqqında onlara ətraflı məlumat verib. Dekan  mavini bildirib ki, ölkənin flaqman elm ocağı olan BDU-da  fəaliyyət göstərən tələbə təşkilatları təlbələrimizin şəxsiyyət kimi formalaşmasında, onların istək və arzularını həta keçməsində xüsusi əhəmiyyət daşıyır. İnformasiya müharibəsində Tələbə Gənclər Təşkilatının rolu haqqında tövsiyyə və tapşırıqlarını catdırmaqla, tələbələri TGT-in işində yaxından iştitak etməyə dəvət etdi. Görüşdə dekan müvini Fuad Kərimli    universitetdə keyfiyyətli təhsil üçün müasir infrastruktur mövcudluğu və tədris prosesində müasir kommunikasiya texnologiyalarının verdiyi imkanlar haqda  geniş məlumat verildi. Kimya fakültəsi Tələbə Gənclər Təşkilatının sədr əvəzi Əli Qədirli fakültənin tarixi və Tələbə Gənclər Təşkilatının məqsəd, vəzifələri, təşkilatın nəzdində olan klublar haqqında ətraflı məlumat verdi.  Tədbirdə  Tələbə Gənclər Təşkilatının  heyətinin üzvü Fərid Novruzlu, kimya fakültəsinin ikinci kurs tələbələri Sevinc Həsənova və Daşqın Abdullayev də cıxış edərək  Tələbə Gənclər Təşkilatı haqqında tələbələri maarifləndirmişdir. Virtual görüşdə iştirak edən professor-müəllimlər  tələbələrə uğurlar arzu etmiş və onlar üçün yaradılan şəraitdən maksimum faydalanmağı tövsiyə ediblər. Microsoft Teams platforması üzərindən keçirilən görüş tələbələri maraqlandıran coxsaylı sualların cavablandırılması ilə yekunlaşıb.

Biz sənə yeni nəfəs verəcəyik, doğma Azərbaycanım!!!

Qarabağ-Azərbaycandır !!!

“Milli-mənəvi dəyərlərimizin mediada təbliği" mövzusunda tədbir keçirilib

“Covid-19’un insan həyatına təsiri və zərərləri” mövzusunda online tədbir keçirilib

Tələbə Elmi Cəmiyyətinin (TEC) 1-ci kurs tələbələri ilə görüşü keçirlmişdir

"Milli-mənəvi dəyərlərə bağlılıq dövlət siyasətinin əsas prioritetlərindəndir" mövzusunda onlayn tədbir keçirilib

Kimya fakültəsinin tələbəsi Dövlət Bayraq Gününə həsr olunmuş esse müsabiqəsinin qalibi oldu.

Bakı Dövlət Universitetin Nüvə Maqnit Rezonansı laboratoriyası.

Kimya fakültəsinin tələbələri Bayraq gününə videorolik hazırlayıblar

Kimya fakültəsində Bayraq Gününə həsr olunmuş tədbir keçirilib

Azərbaycan Respublikasının ərazi bütövlüyü uğrunda canını verən şəhidlərimizə ithafən

Kimya fakültəsi Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin (THİK) yeni tərkibdə genişləndirilmiş  iclası keçırilmişdir

Kimya fakültəsində birinci kurs tələbələri ilə virtual görüş baş tutub

BDU əməkdaşları beynəlxalq qrant müsabiqəsinin qalibi olublar

Zəfər səninlədir, doğma Azərbaycanım!

Can Azərbaycana canımız qurban...

Akademik Rəfiqə xanım Əliyevanın anadan olmasının 88-ci ildönümüdür

BDU-nun daha iki məzunu MİQ müsabiqəsində yüksək nəticə göstərib

Microsoft Teams platformasında online rejimdə Kimya fakültəsinin növbəti Elmi Şurası keçirilmişdir