03-12-2020

Qarabağ-Azərbaycandır !!!

2 dekabr 2020-ci il tarixində Microsoft Teams platformasında online rejimdə Bakı Dövlət Universiteti Kimya fakültəsi Tələbə Gənclər Təşkilatının (TGT) təşəbbüsü ilə "Qarabağ-Azərbaycandır!" adlı  tədbir keçirilmişdir. Tədbir Kimya fakültəsi Tələbə Gənclər Təşkilatı sədr-əvəzi Əli Qədirlinin moderatorluğu və Qarabağ mövzusunda olan çıxışı ilə başlamışdır. Tədbirdə Tələbə Gənclər Təşkilatı üzvləri Zenfira Hüseynova "Azərbaycanın milli-mənəvi dəyərləri", Sevinc Həsənova "Şəhidlərimiz və qazilərimiz", Zeynəb Qədirova "Müharibə zamanı mülkü əhaliyə vurulan zərər" mövzularında çıxış etmişdirlər. Tədbirdə  fakültənin dekan müavinləri Fuad Kərimli, Taleh Qəhrəmanov, professor-müəllim heyətindən Teymur İlyaslı, İbrahim Məmmədov, Namiq Şıxəliyev, Rasim Alosmanov mövzu üzrə çıxış etmiş, tələbələrə tövsiyyələrini bildirmişlər. Həmçinin fakültənin tələbələri vətən müharibəsi, qələbə günü ilə bağlı münasibətlərini bildirmişdilər. Tədbir tələbələri maraqlandıran sualların cavablandırılması ilə yekunlaşmışdı.

TÜRKİYƏNİN EGE UNİVERSİTETİ İLƏ ONLİNE GÖRÜŞ KEÇİRİLİB

BURAXILIŞ İŞLƏRİN MÜDAFİƏSİNƏ START VERİLDİ

BDU-DA YAZ İMTAHAN SESSİYASI BAŞLAYIB

HEYDƏR ƏLİYEVİN MİLLİ MƏNƏVİ DƏYƏRLƏRƏ QAYĞISI