20-12-2020

“Qarabağ” adlı Xəmsə Milli İntelektual Oyunu keçirilmişdir

20.12.2020-ci il saat 14:00-da Bakı Dövlət Universiteti Kimya Fakültəsi Tələbə Gənclər Təşkilatının təşəbbüsü ilə “Qarabağ” adlı Xəmsə Milli İntelektual Oyunu keçirilmişdir. Yarışda  14 komanda iştirak etmişdir. Ağdam, Füzuli, Şuşa, Laçın, Qubadlı, Zəngəzur, Murovdağ, Suqovuşan, Lələ təpə, Hadrut, Xocalı, Kəlbəcər, Xankəndi və Xarıbülbül komandaları birinci yer uğrunda gərgin mübarizə aparmışdırlar. Sualları Bakı Dövlət Universiteti Kimya fakültəsi Tələbə Gənclər Təşkilatı sədri Əli Qədirli səsləndirmişdir. İştirak edən hər kəsə Tələbə Gənclər Təşkilatı tərəfindən sertifikat, 1-ci yerin sahibi olan komandaya internet paketi və ilk 3 yerə çıxmış komandaların aktiv üzvlərinə yazıçı Elbrus Kəlbiyev tərəfindən imzalı kitab hədiyyə olunacaq. Oyun 5 turdan ibarət oldu və bütün turlar Xəmsə Milli İntelektual Oyununun şərtlərinə uyğun olaraq keçirildi. Qaliblər:

1. yer: Murovdağ komandası

2. yer: Lələ Təpə komandası

3. yer: Suqovuşan komandası

Bakı Dövlət Universiteti Kimya fakültəsi Tələbə Gənclər Təşkilatının idarə heyətinin üzvləri Həsənova Sevinc, Abdullayev Daşqın, Qədirova Zeynəb, İsayev İsa, Məmmədli Solmaz, Həsənova Ayşə yarışın təşkil olunmasında aktiv iştirak etdilər. Yarış  19:30-da sonlandı.

Kimya fakültəsində rəsm müsabiqəsi

"Young chemists club" növbəti seminarını keçirib

Kimya fakültəsində Tələbə Elmi Cəmiyyətinin üzvləri ilə görüşü keçirilib.

Kimya fakültəsində "Xocalı - ovudulmaz və unudulmaz yaramız" adlı onlayn tədbir keçirildi.

Kimya fakültəsində "Milli-mənəvi dəyərlər və Qarabağ" adlı tədbir keçirilib.

"Young chemists club" ilk seminarını keçirib

Kimya fakültəsi tələbələrindən növbəti nümunəvi addım

BDU-nun Sənaye kimyası elmi-tədqiqat laboratoriyasında beynəlxalq əməkdaşlıq çərçivəsində tətbiqi xarakterli nəticələr alınıb.

"Kitab bir mədəniyyətdir" adlı onlayn tədbir keçirilmişdir.

"Covid-19-un həyatımıza təsiri" adlı onlayn tədbir keçirilmişdir.

YAP Yasamal təşkilatinın bakı dövlət universitetinin kimya fakültəsinə qəbul olmuş i kurs tələbələri ilə görüş keçirildi

Kimya fakültəsinin bir qrup fəal tələbəsinin təşəbbüsü ilə şəhid və qazı ailələrinə yardım məqsədi ilə kompaniya başladılmışdır

Kimya fakültəsi Tələbə Gənclər Təşkilatı idarə heyətinin genişləndirilmiş iclası keçirilmişdir

Biologiya və Kimya fakültələrinin Tələbə Gənclər Təşkilatlarının (TGT) birgə təşkilatçılığı ilə Dünya Xərçəng Gününə həsr olunmuş onlayn tədbir keçirilib