24-12-2020

"İmtahan Psixologiyası" adlı onlayn seminar keçirilmişdir

24 dekabr 2020-ci il tarixində Bakı Dövlət Universiteti Kimya fakültəsi Tələbə Gənclər Təşkilatının təşkilatçılığı ilə "İmtahan Psixologiyası" adlı onlayn seminar keçirilmişdir. Seminarda təlimçi qismində Psixologiya Elmi Tədqiqat İnstitutunun psixoloqu Səbinə Ələkbərova imtahan qabağı motivasiya edici çıxışı ilə tələbələrdə olan imtahan həyəcanını azaltmışdır. Seminarda həmçinin Kimya fakültəsi Tələbə Gənclər Təşkilatının sədri Əli Qədirli və Kimya fakültəsinin dekan müavini Taleh Qəhrəmanov çıxış etmişdir. 120 nəfərdən çox tələbənin iştirak etdiyi seminar, onların suallarının cavablandırılması ilə sonlanmışdır. Tələbələrin imtahan sessiyası dövründə olan həyəcanlarını öz gözəl çıxışı ilə azaldan psixoloq Səbinə Ələkbərovaya Bakı Dövlət Universiteti Tələbə Gənclər Təşkilatı adından öz dərin minnətdarlığımızı bildiririk.

"Qanlı Yanvar"

Microsoft Teams platforması üzərindən Analitik kimya kafedrası ilə tələbələrin görüşü baş tutmuşdur

Kimya fakültəsində 2020-ci ilin yekunlarına dair Elmi Şura keçirilmişdir

“Güc birlikdədir” adlı onlayn tədbir keçirilmişdir

"İmtahan Psixologiyası" adlı onlayn seminar keçirilmişdir

Analitik kimya kafedrasının 85 illik yubileyinə həsr olunmuş "Koordinasion birləşmələr kimyası" mövzusunda Beynəlxalq elmi konfrans keçirilir

“Qarabağın maddi və mənəvi sərvətləri” adlı onlayn tədbir keçirilmişdir

Fakültənin professoru Beynəlxalq nəşriyyatın Sertifikatını almışdır

“Qarabağ” adlı Xəmsə Milli İntelektual Oyunu keçirilmişdir

Kimya fakültəsində "Ümummilli Liderimiz - Heydər Əliyev" adlı tədbir keçirilib

“Şəhidlərimizin Əziz Xatirəsinə”

Kimya fakültəsində “Nə? Harada? Nə zaman?” intellektual yarışı keçirilib

“Zərərli vərdişlərə yox deyək”

Biz sənə yeni nəfəs verəcəyik, doğma Azərbaycanım!!!

Qarabağ-Azərbaycandır !!!

“Milli-mənəvi dəyərlərimizin mediada təbliği" mövzusunda tədbir keçirilib

“Covid-19’un insan həyatına təsiri və zərərləri” mövzusunda online tədbir keçirilib

Tələbə Elmi Cəmiyyətinin (TEC) 1-ci kurs tələbələri ilə görüşü keçirlmişdir