28-12-2020

Kimya fakültəsində 2020-ci ilin yekunlarına dair Elmi Şura keçirilmişdir

Kimya fakültəsində Teams platforması üzərindən növbəti virtual Elmi Şura keçirilmişdir. Şuranı giriş sözü ilə açan şura sədri, fakültə dekanı Abdulsəyid Əzizov şura üzvlərini salamlayaraq gündəlik və cari məsələləri təqdim etmişdir. Sonra söz fakültənin elmi işlər üzrə dekan müavini Elvin Məlikova verilmişdir. Dekan müavini 2020-ci ildə fakültənin kafedra və elmi tədqiqat laboratoriyalarında həyata keçirilən elmi işlər və qazanılan nailiyyətlər haqqında yekun elmi hesabatı şura üzvlərinə təqdim etmişdir. Hesabat müzakirə edilmiş və yekdilliklə qəbul edilmişdir.

Sonra magistratura səviyyəsində tədris olunan fənnlər arasından qış imtahan sessiyasında hər iki kursda və hər bir ixtisaslaşmada ÜOMG əsasında imtahan nəticəsinin yazılması nəzərdə tutulmuş fənlər seçilmiş, müzakirə edilmiş və yekdilliklə qəbul edilmişdir.

Kimya fakültəsində “Alkenilfenollar əsasında xüsusi məqsədli və texniki əhəmiyyətli maddələrin alınmasının perspektiv istiqamətləri” mövzusunda Elmi seminar keçirilib

Kimya fakültəsində Aprel döyüşlərinə həsr olunmuş tədbir keçirilib

"Young chemists club" növbəti seminarını keçirib.

Kimya fakültəsində “Autizm-Dünya Marifləndirmə Günü” adlı onlayn tədbir keçirilib.

Kimya fakültəsində 31 mart - Azərbaycanlıların soyqırımı gününə həsr olunmuş tədbir keçirilib.

Bakı Dövlət Universiteti Kimya fakültəsində beynəlxalq akkreditasiya aparılmışdır.

Kimya fakültəsi Kimyanın Tədrisi Metodikası kafedrası Tələbə Elmi Cəmiyyətin təşəbbüsü ilə onlayn seminar keçirib.

Kimya fakültəsi Neft kimyası və Kimya texnologiyası kafedrası Tələbə Elmi Cəmiyyətin təşəbbüsü ilə onlayn seminar keçirib.

Kimya fakültəsi Fiziki-kolloid kimya kafedrası Tələbə Elmi Cəmiyyətin təşəbbüsü ilə onlayn seminar keçirib.

Novruz bayramına həsr olunmuş videoçarx hazırlanıb.

Kimya fakültəsində "Yurdumuza yaz gəldi" adlı onlayn tədbir keçirilmişdir.

"Azərbaycanın beynəlxalq aləmdə nüfuzu və dünyada etibarlı tərəfdaş imici" adlı onlayn tədbir keçirilib.

Kimya və Biologiya fakültələri "Narkomaniya- bəşəriyyətin ən böyük düşməni" adlı onlayn tədbir keçirilib.