27-12-2020

“Güc birlikdədir” adlı onlayn tədbir keçirilmişdir

27 dekabr 2020-ci il tarixində Bakı Dövlət Universiteti Kimya fakültəsi Tələbə Gənclər Təşkilatı və Tələbə Elmi Cəmiyyətin ortaq təşəbbüsü ilə “Dünya Azərbaycanlılarının Həmrəyliyi Günü”nə həsr olunmuş “Güc birlikdədir” adlı onlayn tədbir keçirilmişdir. Tədbir Kimya fakültəsi Tələbə Gənclər təşkilatının sədri Əli Qədirlinin moderatorluğu ilə baş tutmuşdur. Tələbə Elmi Cəmiyyətin sədri Rahilə Əhmədova “Dünya Azərbaycanlıların Həmrəylik Günü” adlı çıxışı tələbələri maarifləndirmişdir. Tədbirdə Kimya fakültəsinin dekanı Abdulsəyid Əzizova söz verilmişdir, o tədbirin təşkilatçılarına təşəkkürünü bildirmiş və tədbirin mövzusu haqqında genişmiqyaslı çıxış etmişdir. Bakı Dövlət Universiteti Tələbə Gənclər Təşkilatı sədri və Azərbaycan Tələbə Gənclər Təşkilatı İttifaqının sədr müavini Nicat İsmayılov çıxış edərək günün önəmini vurğulamış və qarşıdan gələn imtahan sessiyasında tələbələrə uğurlar arzulamışdır. Tədbirdə həmçinin fakültənin dekan müavinləri Taleh Qəhramanov, Fuad Kərimli, kafedra müdirləri Famil Çıraqov, Rasim Alosmanov,İbrahim Məmmədov və fakültənin birinci kurs tələbəsi Məmmədova Zəkiyyə çıxış etmişdirlər. Tədbirin sonunda Kimya fakültəsi Tələbə Elmi Cəmiyyətinin sədri Rahilə Əhmədova və Tələbə Gənclər Təşkilatının sədri Əli Qədirli çıxış edərək tələbələrə imtahan sessiyasında uğurlar arzu etmişlər.

TÜRKİYƏNİN EGE UNİVERSİTETİ İLƏ ONLİNE GÖRÜŞ KEÇİRİLİB

BURAXILIŞ İŞLƏRİN MÜDAFİƏSİNƏ START VERİLDİ

BDU-DA YAZ İMTAHAN SESSİYASI BAŞLAYIB

HEYDƏR ƏLİYEVİN MİLLİ MƏNƏVİ DƏYƏRLƏRƏ QAYĞISI