27-12-2020

“Güc birlikdədir” adlı onlayn tədbir keçirilmişdir

27 dekabr 2020-ci il tarixində Bakı Dövlət Universiteti Kimya fakültəsi Tələbə Gənclər Təşkilatı və Tələbə Elmi Cəmiyyətin ortaq təşəbbüsü ilə “Dünya Azərbaycanlılarının Həmrəyliyi Günü”nə həsr olunmuş “Güc birlikdədir” adlı onlayn tədbir keçirilmişdir. Tədbir Kimya fakültəsi Tələbə Gənclər təşkilatının sədri Əli Qədirlinin moderatorluğu ilə baş tutmuşdur. Tələbə Elmi Cəmiyyətin sədri Rahilə Əhmədova “Dünya Azərbaycanlıların Həmrəylik Günü” adlı çıxışı tələbələri maarifləndirmişdir. Tədbirdə Kimya fakültəsinin dekanı Abdulsəyid Əzizova söz verilmişdir, o tədbirin təşkilatçılarına təşəkkürünü bildirmiş və tədbirin mövzusu haqqında genişmiqyaslı çıxış etmişdir. Bakı Dövlət Universiteti Tələbə Gənclər Təşkilatı sədri və Azərbaycan Tələbə Gənclər Təşkilatı İttifaqının sədr müavini Nicat İsmayılov çıxış edərək günün önəmini vurğulamış və qarşıdan gələn imtahan sessiyasında tələbələrə uğurlar arzulamışdır. Tədbirdə həmçinin fakültənin dekan müavinləri Taleh Qəhramanov, Fuad Kərimli, kafedra müdirləri Famil Çıraqov, Rasim Alosmanov,İbrahim Məmmədov və fakültənin birinci kurs tələbəsi Məmmədova Zəkiyyə çıxış etmişdirlər. Tədbirin sonunda Kimya fakültəsi Tələbə Elmi Cəmiyyətinin sədri Rahilə Əhmədova və Tələbə Gənclər Təşkilatının sədri Əli Qədirli çıxış edərək tələbələrə imtahan sessiyasında uğurlar arzu etmişlər.

"Qanlı Yanvar"

Microsoft Teams platforması üzərindən Analitik kimya kafedrası ilə tələbələrin görüşü baş tutmuşdur

Kimya fakültəsində 2020-ci ilin yekunlarına dair Elmi Şura keçirilmişdir

“Güc birlikdədir” adlı onlayn tədbir keçirilmişdir

"İmtahan Psixologiyası" adlı onlayn seminar keçirilmişdir

Analitik kimya kafedrasının 85 illik yubileyinə həsr olunmuş "Koordinasion birləşmələr kimyası" mövzusunda Beynəlxalq elmi konfrans keçirilir

“Qarabağın maddi və mənəvi sərvətləri” adlı onlayn tədbir keçirilmişdir

Fakültənin professoru Beynəlxalq nəşriyyatın Sertifikatını almışdır

“Qarabağ” adlı Xəmsə Milli İntelektual Oyunu keçirilmişdir

Kimya fakültəsində "Ümummilli Liderimiz - Heydər Əliyev" adlı tədbir keçirilib

“Şəhidlərimizin Əziz Xatirəsinə”

Kimya fakültəsində “Nə? Harada? Nə zaman?” intellektual yarışı keçirilib

“Zərərli vərdişlərə yox deyək”

Biz sənə yeni nəfəs verəcəyik, doğma Azərbaycanım!!!

Qarabağ-Azərbaycandır !!!

“Milli-mənəvi dəyərlərimizin mediada təbliği" mövzusunda tədbir keçirilib

“Covid-19’un insan həyatına təsiri və zərərləri” mövzusunda online tədbir keçirilib

Tələbə Elmi Cəmiyyətinin (TEC) 1-ci kurs tələbələri ilə görüşü keçirlmişdir