02-02-2021

2 fevral 2021-ci ildə Bakı Dövlət Universiteti Kimya fakültəsi Tələbə Gənclər Təşkilatı (TGT) və Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin (THİK) ortaq təşəbbüsü ilə Gənclər gününə həsr olunmuş “Gənclər siyasətində Tələbə Gənclərin yeri və rolu” adlı onlayn tədbir keçirilmişdir. Tədbir Kimya fakültəsi Tələbə Gənclər Təşkilatı sədri Əli Qədirlinin moderatorluğu ilə keçirilmişdir. Tədbirdə Qarabağ müharibəsi zamanı şəhid olanların xatirəsi  bir dəqiqəlik sükutla yad edilmişdir. Tədbirdə Kimya fakültəsi dekanı Abdulsəyid Əzizov, dekan müavini Taleh Qəhramanov, Bakı Dövlət Universiteti Humanitar Məsələlər və Gənclər Siyasəti şöbəsinin müdiri Ramin Səmədov, Bakı Dövlət Universiteti Tələbə Həmkarlar İttifaqının Komitəsinin sədri Hacıbaba Mustafayev, kafedra müdirləri Eldar Əhmədov, Famil Çıraqov, Rasim Alosmanov və İbrahim Məmmədov Gənclər günü barəsində çıxış etmişlər. Kimya fakültəsi Tələbə Həmkarlar İttifaqının Komitəsinin sədri Fidan Hüseynli “Gənclər vətən müharibəsində” mövzusunda çıxış etmişdir. “Gənclər siyasəti” adlı mövzu  ilə Kimya fakültəsi Tələbə Gənclər Təşkilatının sədr müavini Daşqın Abdullayev, “Gənclər gününün tarixi” adlı çıxışı ilə fakültənin birinci kurs tələbəsi Zəkiyyə Məmmədova, “Tələbə Gənclərin yeri və rolu” adlı çıxışı fakültənin ikinci kurs tələbəsi Arzu Məhərrəmova, “Gənclərin inkişafı” adlı çıxışı ilə fakültənin birinci kurs tələbəsi Nigar İlyasova, “Azərbaycan Gəncliyi idmanda” adlı çıxışı ilə fakültənin birinci kurs tələbəsi Türkan Mahmudova çıxışlar edərək tədbir iştirakçılarını məlumatlandırmışdırlar. Tədbirdə həmçinin Kimya Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin üzvü Nurlan Məhərrəmlinin hazırladığı video çarx təqdim olunmuşdur. Kimya Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin sədr müavini  Mədinə Cəfərova, fakültənin birinci kurs tələbələri Cahan İsmayılova və Arizə Məmmədova mövzu üzrə çıxışlar etmişlər. Tədbir tələbələri maraqlandıran sualların cavablandırılması ilə yekunlaşmışdır.

Kimya fakültəsində “Alkenilfenollar əsasında xüsusi məqsədli və texniki əhəmiyyətli maddələrin alınmasının perspektiv istiqamətləri” mövzusunda Elmi seminar keçirilib

Kimya fakültəsində Aprel döyüşlərinə həsr olunmuş tədbir keçirilib

"Young chemists club" növbəti seminarını keçirib.

Kimya fakültəsində “Autizm-Dünya Marifləndirmə Günü” adlı onlayn tədbir keçirilib.

Kimya fakültəsində 31 mart - Azərbaycanlıların soyqırımı gününə həsr olunmuş tədbir keçirilib.

Bakı Dövlət Universiteti Kimya fakültəsində beynəlxalq akkreditasiya aparılmışdır.

Kimya fakültəsi Kimyanın Tədrisi Metodikası kafedrası Tələbə Elmi Cəmiyyətin təşəbbüsü ilə onlayn seminar keçirib.

Kimya fakültəsi Neft kimyası və Kimya texnologiyası kafedrası Tələbə Elmi Cəmiyyətin təşəbbüsü ilə onlayn seminar keçirib.

Kimya fakültəsi Fiziki-kolloid kimya kafedrası Tələbə Elmi Cəmiyyətin təşəbbüsü ilə onlayn seminar keçirib.

Novruz bayramına həsr olunmuş videoçarx hazırlanıb.

Kimya fakültəsində "Yurdumuza yaz gəldi" adlı onlayn tədbir keçirilmişdir.

"Azərbaycanın beynəlxalq aləmdə nüfuzu və dünyada etibarlı tərəfdaş imici" adlı onlayn tədbir keçirilib.

Kimya və Biologiya fakültələri "Narkomaniya- bəşəriyyətin ən böyük düşməni" adlı onlayn tədbir keçirilib.