12-02-2021

YAP Yasamal təşkilatinın bakı dövlət universitetinin kimya fakültəsinə qəbul olmuş i kurs tələbələri ilə görüş keçirildi

12.01.2021-cu il tarixində  “Zoom Meetings” platforması üzərindən online rejimdə  YAP Yasamal rayon təşkilatınin Kimya fakültəsinə qəbul olmuş I kurs tələbələri ilə görüş keçirildi. Görüşdə YAP Yasamal rayon Təşkilatının sədri müavini, YAP Yasamal Z. Xəlilov 23 (BDU) ərazi ilk partiya təşkilatının sədri Bəxtiyar Nəbiyev, YAP Yasamal rayon  təşkilatınin  Gənclər Birliyinin sədri  ilqar Quliyev və Kimya fakültəsinin Dekan müavini Taleh Qəhrəmanov İştirak etmişdir.  Görüş  tələbələr arasında böyük marağa səbəb olmuş və diskusiya şəraitində davam etmişdir.

Kimya fakültəsində “Alkenilfenollar əsasında xüsusi məqsədli və texniki əhəmiyyətli maddələrin alınmasının perspektiv istiqamətləri” mövzusunda Elmi seminar keçirilib

Kimya fakültəsində Aprel döyüşlərinə həsr olunmuş tədbir keçirilib

"Young chemists club" növbəti seminarını keçirib.

Kimya fakültəsində “Autizm-Dünya Marifləndirmə Günü” adlı onlayn tədbir keçirilib.

Kimya fakültəsində 31 mart - Azərbaycanlıların soyqırımı gününə həsr olunmuş tədbir keçirilib.

Bakı Dövlət Universiteti Kimya fakültəsində beynəlxalq akkreditasiya aparılmışdır.

Kimya fakültəsi Kimyanın Tədrisi Metodikası kafedrası Tələbə Elmi Cəmiyyətin təşəbbüsü ilə onlayn seminar keçirib.

Kimya fakültəsi Neft kimyası və Kimya texnologiyası kafedrası Tələbə Elmi Cəmiyyətin təşəbbüsü ilə onlayn seminar keçirib.

Kimya fakültəsi Fiziki-kolloid kimya kafedrası Tələbə Elmi Cəmiyyətin təşəbbüsü ilə onlayn seminar keçirib.

Novruz bayramına həsr olunmuş videoçarx hazırlanıb.

Kimya fakültəsində "Yurdumuza yaz gəldi" adlı onlayn tədbir keçirilmişdir.

"Azərbaycanın beynəlxalq aləmdə nüfuzu və dünyada etibarlı tərəfdaş imici" adlı onlayn tədbir keçirilib.

Kimya və Biologiya fakültələri "Narkomaniya- bəşəriyyətin ən böyük düşməni" adlı onlayn tədbir keçirilib.