18-02-2021

Kimya fakültəsi tələbələrindən növbəti nümunəvi addım

Bakı Dövlət Universiteti kimya fakültəsinin tələbələrindən daha bir nümunəvi addım! Belə ki, SABAH qruplarında təhsil alan Arzu Süleymanovanın şəhid və qazi ailələri üçün başlatdığı kompaniya nəzdində növbəti görüş keçirilib. Kimya fakültəsinin bir qrup tələbələri ilə birlikdə 20 yaşlı Şəhid Rövlan Məmmədovun ailəsi ziyarət olunub , ana və atanın qayğıları ilə maraqlanmış, ərzaq yardımı etmişlərdir. KM020S tələbəsi Arzu xanım bildirib ki, ailənin maddi durumu zəifdir. Sağlığında Rövlanın qazancı ilə anası Solmaz xanımın müalicə xərcləri qarşılanırdı. Qeyd edib ki, o, qaraciyər xəstəliyindən əziyyət çəkir. Solmaz xanımın müalicəsini öhdəsinə götürə bilən həkim bacı-qardaşlarımız varsa, xaişimiz budur ki, anamızın müalicəsində köməklik göstərsinlər. Hazırda Rövlan Məmmədovun əziz xatirəsinə xatirə bulağı tikilir. Ziyarət zamanı tələbələr şəhid ailələrinin hər zaman diqqət mərkəzində olmalarını, onlara hər zaman mənəvi dayaq olmalarını özlərinə mənəvi borc bildiklərini , hər bir vətəndaşın etməli olduğu vəzifə olduğunu vurğulamışdılar.

Kimya fakültəsində “Alkenilfenollar əsasında xüsusi məqsədli və texniki əhəmiyyətli maddələrin alınmasının perspektiv istiqamətləri” mövzusunda Elmi seminar keçirilib

Kimya fakültəsində Aprel döyüşlərinə həsr olunmuş tədbir keçirilib

"Young chemists club" növbəti seminarını keçirib.

Kimya fakültəsində “Autizm-Dünya Marifləndirmə Günü” adlı onlayn tədbir keçirilib.

Kimya fakültəsində 31 mart - Azərbaycanlıların soyqırımı gününə həsr olunmuş tədbir keçirilib.

Bakı Dövlət Universiteti Kimya fakültəsində beynəlxalq akkreditasiya aparılmışdır.

Kimya fakültəsi Kimyanın Tədrisi Metodikası kafedrası Tələbə Elmi Cəmiyyətin təşəbbüsü ilə onlayn seminar keçirib.

Kimya fakültəsi Neft kimyası və Kimya texnologiyası kafedrası Tələbə Elmi Cəmiyyətin təşəbbüsü ilə onlayn seminar keçirib.

Kimya fakültəsi Fiziki-kolloid kimya kafedrası Tələbə Elmi Cəmiyyətin təşəbbüsü ilə onlayn seminar keçirib.

Novruz bayramına həsr olunmuş videoçarx hazırlanıb.

Kimya fakültəsində "Yurdumuza yaz gəldi" adlı onlayn tədbir keçirilmişdir.

"Azərbaycanın beynəlxalq aləmdə nüfuzu və dünyada etibarlı tərəfdaş imici" adlı onlayn tədbir keçirilib.

Kimya və Biologiya fakültələri "Narkomaniya- bəşəriyyətin ən böyük düşməni" adlı onlayn tədbir keçirilib.