25-02-2021

Kimya fakültəsində "Xocalı - ovudulmaz və unudulmaz yaramız" adlı onlayn tədbir keçirildi.

25 fevral 2021-ci ildə Bakı Dövlət Universiteti Kimya fakültəsi Tələbə Gənclər Təşkilatı , Tələbə Elmi Cəmiyyəti və Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin ortaq təşəbbüsü ilə 26 fevral Xocalı soyqırımına həsr olunmuş "Xocalı - ovudulmaz və unudulmaz yaramız" adlı onlayn tədbir keçirilmişdir. Tədbir Kimya fakültəsi Tələbə Gənclər Təşkilatı sədri Əli Qədirlinin moderatorluğu ilə baş tutmuşdur. Əli Qədirli tədbiri açıq elan etmiş və Xocalıda baş verən dəhşətli hadisələrdən bəhs etmişdir. Tədbirdə Kimya fakültəsi dekanı Abdülsəyid Əzizov, dekan müavinləri Taleh Qəhrəmanov, Fuad Kərimli, professor-müəllimlər Teymur İlyaslı, İbrahim Məmmədov, Namiq Şıxəliyev və Bakı Dövlət Universiteti Humanitar Məsələlər və Gənclər Siyasəti şöbəsinin müdiri Ramin Səmədov çıxış etmiş, tələbələri öz fikirləri ilə maarifləndirmişdir. Tədbirdə Kimya fakültəsi Tələbə Elmi Cəmiyyətinin sədri İsayev İsa, Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin sədri Hüseynli Fidan, fakültənin ikinci kurs tələbəsi Həsənova Ayşə, birinci kurs tələbələri Mammadova Ariza, İsmayılova Cahan çıxış etmişdir. Tədbirdə Kimya fakültəsi Tələbə Gənclər Təşkilatı sədri Əli Qədirlinin hazırladığı videoçarx təqdim edilmişdir. Tədbirin sonunda ikinci kurs tələbəsi Süleymanova Arzu çıxış etmişdir.

TÜRKİYƏNİN EGE UNİVERSİTETİ İLƏ ONLİNE GÖRÜŞ KEÇİRİLİB

BURAXILIŞ İŞLƏRİN MÜDAFİƏSİNƏ START VERİLDİ

BDU-DA YAZ İMTAHAN SESSİYASI BAŞLAYIB

HEYDƏR ƏLİYEVİN MİLLİ MƏNƏVİ DƏYƏRLƏRƏ QAYĞISI