25-02-2021

Kimya fakültəsində "Xocalı - ovudulmaz və unudulmaz yaramız" adlı onlayn tədbir keçirildi.

25 fevral 2021-ci ildə Bakı Dövlət Universiteti Kimya fakültəsi Tələbə Gənclər Təşkilatı , Tələbə Elmi Cəmiyyəti və Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin ortaq təşəbbüsü ilə 26 fevral Xocalı soyqırımına həsr olunmuş "Xocalı - ovudulmaz və unudulmaz yaramız" adlı onlayn tədbir keçirilmişdir. Tədbir Kimya fakültəsi Tələbə Gənclər Təşkilatı sədri Əli Qədirlinin moderatorluğu ilə baş tutmuşdur. Əli Qədirli tədbiri açıq elan etmiş və Xocalıda baş verən dəhşətli hadisələrdən bəhs etmişdir. Tədbirdə Kimya fakültəsi dekanı Abdülsəyid Əzizov, dekan müavinləri Taleh Qəhrəmanov, Fuad Kərimli, professor-müəllimlər Teymur İlyaslı, İbrahim Məmmədov, Namiq Şıxəliyev və Bakı Dövlət Universiteti Humanitar Məsələlər və Gənclər Siyasəti şöbəsinin müdiri Ramin Səmədov çıxış etmiş, tələbələri öz fikirləri ilə maarifləndirmişdir. Tədbirdə Kimya fakültəsi Tələbə Elmi Cəmiyyətinin sədri İsayev İsa, Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin sədri Hüseynli Fidan, fakültənin ikinci kurs tələbəsi Həsənova Ayşə, birinci kurs tələbələri Mammadova Ariza, İsmayılova Cahan çıxış etmişdir. Tədbirdə Kimya fakültəsi Tələbə Gənclər Təşkilatı sədri Əli Qədirlinin hazırladığı videoçarx təqdim edilmişdir. Tədbirin sonunda ikinci kurs tələbəsi Süleymanova Arzu çıxış etmişdir.

Kimya fakültəsində “Alkenilfenollar əsasında xüsusi məqsədli və texniki əhəmiyyətli maddələrin alınmasının perspektiv istiqamətləri” mövzusunda Elmi seminar keçirilib

Kimya fakültəsində Aprel döyüşlərinə həsr olunmuş tədbir keçirilib

"Young chemists club" növbəti seminarını keçirib.

Kimya fakültəsində “Autizm-Dünya Marifləndirmə Günü” adlı onlayn tədbir keçirilib.

Kimya fakültəsində 31 mart - Azərbaycanlıların soyqırımı gününə həsr olunmuş tədbir keçirilib.

Bakı Dövlət Universiteti Kimya fakültəsində beynəlxalq akkreditasiya aparılmışdır.

Kimya fakültəsi Kimyanın Tədrisi Metodikası kafedrası Tələbə Elmi Cəmiyyətin təşəbbüsü ilə onlayn seminar keçirib.

Kimya fakültəsi Neft kimyası və Kimya texnologiyası kafedrası Tələbə Elmi Cəmiyyətin təşəbbüsü ilə onlayn seminar keçirib.

Kimya fakültəsi Fiziki-kolloid kimya kafedrası Tələbə Elmi Cəmiyyətin təşəbbüsü ilə onlayn seminar keçirib.

Novruz bayramına həsr olunmuş videoçarx hazırlanıb.

Kimya fakültəsində "Yurdumuza yaz gəldi" adlı onlayn tədbir keçirilmişdir.

"Azərbaycanın beynəlxalq aləmdə nüfuzu və dünyada etibarlı tərəfdaş imici" adlı onlayn tədbir keçirilib.

Kimya və Biologiya fakültələri "Narkomaniya- bəşəriyyətin ən böyük düşməni" adlı onlayn tədbir keçirilib.