17-03-2021

"Azərbaycanın beynəlxalq aləmdə nüfuzu və dünyada etibarlı tərəfdaş imici" adlı onlayn tədbir keçirilib.

17.03.2021-ci il tarixində Bakı Dövlət Universiteti Kimya və Şərqşünaslıq fakültələri Tələbə Gənclər Təşkilatlarının birgə təşkilatçılığı ilə "Azərbaycanın beynəlxalq aləmdə nüfuzu və dünyada etibarlı tərəfdaş imici " adlı onlayn tədbir keçirilmişdir. Tədbir Kimya fakültəsi Tələbə Gənclər Təşkilatının sədri Əli Qədirlinin moderatorluğu ilə baş tutmuşdur.İlk olaraq sözü Şərqşünaslıq fakültəsi Tələbə Gənclər Təşkilatının sədri İmran Sayılova vermişdir. İmran Sayılov tədbir iştirakçılarını salamlamış və Azərbaycanın xarici dövlətlərlə tərəfdaşlığı haqqında bir çox məqamda çıxış edərək tələbələri maarifləndirmişdir. Daha sonra söz Kimya fakültəsi Tələbə Gənclər Təşkilatının icra heyəti üzvü -  İsmayılova Cahana verilmişdir. Tədbirin sonunda Şərqşünaslıq fakültəsi Tələbə Gənclər Təşkilatı sədri İmran Sayılov və Kimya fakültəsi Tələbə Gənclər Təşkilatı sədri Əli Qədirli tədbir iştirakçılarına təşəkkürlərini bildirmişdir.

Ətraf mühitin qorunması və ekoloji problemlərin həlli mövzusunda onlayn dəyirmi masa keçirilib.

Kimya fakültəsində Xəmsə Milli İntelektual Oyunu keçirilib.

Kimya fakültəsində Heydər Əliyevin anadan olmasının 98 illiyinə həsr olunmuş videoçarx çəkilib.

Kimya fakültəsində "Ümummilli Liderimiz - Heydər Əliyev" adlı onlayn tədbir keçirilib.

Kimya fakültəsi Yüksəkmolekullu Birləşmələr kimyası kafedrası Tələbə Elmi Cəmiyyətin təşəbbüsü onlayn elmi seminar keçirib

Akademik Rəfiqə xanım Əliyevanın anım günüdür

Kimya fakültəsində "Söz adamları ilə görüş" lahiyəsinin növbəti görüşü keçirilib.

Kimya fakültəsi Sənaye Kimyası ETL Tələbə Elmi Cəmiyyətin təşəbbüsü ilə onlayn elmi seminar keçirilmişdir.

"Young chemists club" növbəti seminarını keçirib

Kimya fakültəsində "Kimya elminin tarixi" adlı onlayn tədbir keçirilmişdir.

KIMYA FAKÜLTƏSINDƏ “SÖZ ADAMLARI ILƏ GÖRÜŞ” LAYIHƏSININ NÖVBƏTI ONLAYN GÖRÜŞÜ BAŞ TUTDU.

Kimya fakültəsində "Azərbaycanın görkəmli şəxsiyyətləri - Yusif Məmmədəliyev" adlı onlayn tədbir keçirilmişdir.

Kimya fakültəsində Nizami Gəncəvi ilinə həsr olunmuş tədbir keçirilib.