19-03-2021

Kimya fakültəsində "Yurdumuza yaz gəldi" adlı onlayn tədbir keçirilmişdir.

19 mart 2021-ci ildə Bakı Dövlət Universiteti Kimya fakültəsi Tələbə Gənclər Təşkilatı və Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin ortaq təşəbbüsü ilə Novruz bayramı münasibətilə "Yurdumuza yaz gəldi" adlı onlayn tədbir keçirilmişdir. Tədbir Kimya fakültəsinin birinci kurs tələbəsi Məmmədova Arizanın aparıcılığı ilə başlamışdır.
Tədbirdə Kimya fakültəsi dekanı Abdulsəyid Əzizov, dekan müavinləri Fuad Kərimli, Taleh Qəhrəmanov, professor-müəllimlər Teymur İlyaslı, Rasim Alosmanov, İbrahim Məmmədov, Namiq Şıxəliyev çıxış edərək fakültənin əməkdaşlarını və tələbələrini təbrik etmiş və Novruz bayramı haqqında çıxışlar etmişdir. Tədbirdə Kimya fakültəsi Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin sədri Hüseynli Fidan və Tələbə Gənclər Təşkilatı sədri Əli Qədirli də çıxış etmiş və tədbir iştirakçılarını təbrik etmişdir. Tədbirdə Kimya fakültəsi ikinci kurs tələbəsi Məhərrəmova Arzu, birinci kurs tələbələri Fərəczadə Əzizə, Məlikova Aysun, Mahmudova Türkan, İsmayılova Cahan, Məmmədova Zəkiyyə tədbirdə mövzu üzrə çıxış etmişdir. Tədbir musiqi səsləndirilməsi və müzakirələr ilə yekunlaşmışdır.

Ətraf mühitin qorunması və ekoloji problemlərin həlli mövzusunda onlayn dəyirmi masa keçirilib.

Kimya fakültəsində Xəmsə Milli İntelektual Oyunu keçirilib.

Kimya fakültəsində Heydər Əliyevin anadan olmasının 98 illiyinə həsr olunmuş videoçarx çəkilib.

Kimya fakültəsində "Ümummilli Liderimiz - Heydər Əliyev" adlı onlayn tədbir keçirilib.

Kimya fakültəsi Yüksəkmolekullu Birləşmələr kimyası kafedrası Tələbə Elmi Cəmiyyətin təşəbbüsü onlayn elmi seminar keçirib

Akademik Rəfiqə xanım Əliyevanın anım günüdür

Kimya fakültəsində "Söz adamları ilə görüş" lahiyəsinin növbəti görüşü keçirilib.

Kimya fakültəsi Sənaye Kimyası ETL Tələbə Elmi Cəmiyyətin təşəbbüsü ilə onlayn elmi seminar keçirilmişdir.

"Young chemists club" növbəti seminarını keçirib

Kimya fakültəsində "Kimya elminin tarixi" adlı onlayn tədbir keçirilmişdir.

KIMYA FAKÜLTƏSINDƏ “SÖZ ADAMLARI ILƏ GÖRÜŞ” LAYIHƏSININ NÖVBƏTI ONLAYN GÖRÜŞÜ BAŞ TUTDU.

Kimya fakültəsində "Azərbaycanın görkəmli şəxsiyyətləri - Yusif Məmmədəliyev" adlı onlayn tədbir keçirilmişdir.

Kimya fakültəsində Nizami Gəncəvi ilinə həsr olunmuş tədbir keçirilib.