22-03-2021

Kimya fakültəsi Fiziki-kolloid kimya kafedrası Tələbə Elmi Cəmiyyətin təşəbbüsü ilə onlayn seminar keçirib.

22 mart 2021-ci il tarixində Microsoft Teams platformasında Bakı Dövlət Universiteti Kimya fakültəsi Tələbə Elmi Cəmiyyətinin təşəbbüsü ilə Fiziki-kolloid kimya kafedrasının müəllimi Dosent Şahnaz Qəhramanova ilə "Manqan və sink duzlarının bəzi donor əsaslı liqandlarla komplekslərinin sintezi və müasir fiziki-kimyəvi üsullarla quruluş xüsusiyyətlətinin tədqiqi" mövzusunun elmi seminarı keçirilmişdir. Seminarda Kimya fakültəsi Tələbə Elmi Cəmiyyətinin sədri İsa İsayev keçiriləcək elmi seminarın mövzusunu tələbələrə çatdırmış və seminarı açıq elan etmişdir. Dosent Şahnaz Qəhramanova slayd əsasında manqan və sink duzlarının kompleksləri ilə yaxından tanış etmişdir. Əlavə olaraq, tələbələrə elmi layihə hazırlamaq barədə məlumat vermiş və  bu sahə ilə maraqlanan tələbələrə kömək edəcəyini bildirmişdir. Tədbir tələbələrin suallarının cavablandırılması ilə yekunlaşdırılmışdır.

Ətraf mühitin qorunması və ekoloji problemlərin həlli mövzusunda onlayn dəyirmi masa keçirilib.

Kimya fakültəsində Xəmsə Milli İntelektual Oyunu keçirilib.

Kimya fakültəsində Heydər Əliyevin anadan olmasının 98 illiyinə həsr olunmuş videoçarx çəkilib.

Kimya fakültəsində "Ümummilli Liderimiz - Heydər Əliyev" adlı onlayn tədbir keçirilib.

Kimya fakültəsi Yüksəkmolekullu Birləşmələr kimyası kafedrası Tələbə Elmi Cəmiyyətin təşəbbüsü onlayn elmi seminar keçirib

Akademik Rəfiqə xanım Əliyevanın anım günüdür

Kimya fakültəsində "Söz adamları ilə görüş" lahiyəsinin növbəti görüşü keçirilib.

Kimya fakültəsi Sənaye Kimyası ETL Tələbə Elmi Cəmiyyətin təşəbbüsü ilə onlayn elmi seminar keçirilmişdir.

"Young chemists club" növbəti seminarını keçirib

Kimya fakültəsində "Kimya elminin tarixi" adlı onlayn tədbir keçirilmişdir.

KIMYA FAKÜLTƏSINDƏ “SÖZ ADAMLARI ILƏ GÖRÜŞ” LAYIHƏSININ NÖVBƏTI ONLAYN GÖRÜŞÜ BAŞ TUTDU.

Kimya fakültəsində "Azərbaycanın görkəmli şəxsiyyətləri - Yusif Məmmədəliyev" adlı onlayn tədbir keçirilmişdir.

Kimya fakültəsində Nizami Gəncəvi ilinə həsr olunmuş tədbir keçirilib.