31-03-2021

Kimya fakültəsində 31 mart - Azərbaycanlıların soyqırımı gününə həsr olunmuş tədbir keçirilib.

31.03.2021-ci il tarixində Bakı Dövlət Universiteti Kimya fakültəsi Tələbə Gənclər Təşkilatı və Tələbə Elmi Cəmiyyətin ortaq təşəbbüsü ilə 31 Mart - Azərbaycanlıların Soyqırımı Gününə həsr olunmuş "103 illik qan yaddaşımız" adlı onlayn tədbir keçirilmişdir. Tədbir Kimya fakültəsi Tələbə Gənclər Təşkilatının sədri Əli Qədirlinin moderatorluğu ilə keçirilmişdir. Tədbirdə Kimya fakültəsinin dekan müavini Taleh Qəhrəmanov, Fuad Kərimli, professor-müəllimlər Teymur İlyaslı, İbrahim Məmmədov çıxış etmişdir.Həmçinin, Kimya fakültəsi Tələbə Elmi Cəmiyyətin sədri İsa İsayev, fakültənin birinci kurs tələbələri Ayşə Qocazadə və Gülxar Xəlilova çıxış edərək tədbir iştirakçılarını günün mahiyyəti üzrə məlumatlandırmışdır. Tədbir Kimya fakültəsi Tələbə Gənclər Təşkilatının sədri Əli Qədirli və Tələbə Elmi Cəmiyyətinin sədri İsa İsayevin çıxışı ilə yekunlaşmışdır.

Ətraf mühitin qorunması və ekoloji problemlərin həlli mövzusunda onlayn dəyirmi masa keçirilib.

Kimya fakültəsində Xəmsə Milli İntelektual Oyunu keçirilib.

Kimya fakültəsində Heydər Əliyevin anadan olmasının 98 illiyinə həsr olunmuş videoçarx çəkilib.

Kimya fakültəsində "Ümummilli Liderimiz - Heydər Əliyev" adlı onlayn tədbir keçirilib.

Kimya fakültəsi Yüksəkmolekullu Birləşmələr kimyası kafedrası Tələbə Elmi Cəmiyyətin təşəbbüsü onlayn elmi seminar keçirib

Akademik Rəfiqə xanım Əliyevanın anım günüdür

Kimya fakültəsində "Söz adamları ilə görüş" lahiyəsinin növbəti görüşü keçirilib.

Kimya fakültəsi Sənaye Kimyası ETL Tələbə Elmi Cəmiyyətin təşəbbüsü ilə onlayn elmi seminar keçirilmişdir.

"Young chemists club" növbəti seminarını keçirib

Kimya fakültəsində "Kimya elminin tarixi" adlı onlayn tədbir keçirilmişdir.

KIMYA FAKÜLTƏSINDƏ “SÖZ ADAMLARI ILƏ GÖRÜŞ” LAYIHƏSININ NÖVBƏTI ONLAYN GÖRÜŞÜ BAŞ TUTDU.

Kimya fakültəsində "Azərbaycanın görkəmli şəxsiyyətləri - Yusif Məmmədəliyev" adlı onlayn tədbir keçirilmişdir.

Kimya fakültəsində Nizami Gəncəvi ilinə həsr olunmuş tədbir keçirilib.