29-03-2021

Kimya fakültəsi Kimyanın Tədrisi Metodikası kafedrası Tələbə Elmi Cəmiyyətin təşəbbüsü ilə onlayn seminar keçirib.

Bakı Dövlət Universiteti Kimya fakültəsi Tələbə Elmi Cəmiyyətinin təşəbbüsü ilə 29.03.2021 ci il tarixində kimyanın tədris metodikası kafedrasıyla “Müasir təlim prosesində informasiya kommunikasiya texnologiyalarının rolu “ mövzusunda elmi seminar keçirilmişdir.Təlimçi müəllim Arzu Paşayeva mövzu barəsində giriş verərək daha maraqlı müzakirə üçün çıxışı 4 cü kurs tələbəsi Ləman Cəfərovaya vermişdir. O, Kimya fənnində informasiya kommunikasiya texnologiyalarının rolundan,pandemiya şəraitində texnoloji resurslardan istifadə haqqında danışmış və sözü 2 ci kurs tələbəsi Həsənova Sevincə vermişdir. Qurduğu plan üzrə İKT-nin əsas prinsipləri,distant təhsil və distant təhsilin müsbət və mənfi cəhətlərindən danışmışdır. Növbəti sorğu sual mərhələsində birinci kurs tələbələri Zəkiyyə Məmmədova,Lyufər Mehdiyeva,Aytən Cəfərzadə,Aysel Vəliyeva aktiv iştirak etmişdir.

Ətraf mühitin qorunması və ekoloji problemlərin həlli mövzusunda onlayn dəyirmi masa keçirilib.

Kimya fakültəsində Xəmsə Milli İntelektual Oyunu keçirilib.

Kimya fakültəsində Heydər Əliyevin anadan olmasının 98 illiyinə həsr olunmuş videoçarx çəkilib.

Kimya fakültəsində "Ümummilli Liderimiz - Heydər Əliyev" adlı onlayn tədbir keçirilib.

Kimya fakültəsi Yüksəkmolekullu Birləşmələr kimyası kafedrası Tələbə Elmi Cəmiyyətin təşəbbüsü onlayn elmi seminar keçirib

Akademik Rəfiqə xanım Əliyevanın anım günüdür

Kimya fakültəsində "Söz adamları ilə görüş" lahiyəsinin növbəti görüşü keçirilib.

Kimya fakültəsi Sənaye Kimyası ETL Tələbə Elmi Cəmiyyətin təşəbbüsü ilə onlayn elmi seminar keçirilmişdir.

"Young chemists club" növbəti seminarını keçirib

Kimya fakültəsində "Kimya elminin tarixi" adlı onlayn tədbir keçirilmişdir.

KIMYA FAKÜLTƏSINDƏ “SÖZ ADAMLARI ILƏ GÖRÜŞ” LAYIHƏSININ NÖVBƏTI ONLAYN GÖRÜŞÜ BAŞ TUTDU.

Kimya fakültəsində "Azərbaycanın görkəmli şəxsiyyətləri - Yusif Məmmədəliyev" adlı onlayn tədbir keçirilmişdir.

Kimya fakültəsində Nizami Gəncəvi ilinə həsr olunmuş tədbir keçirilib.