02-04-2021

2 aprel 2021-ci ildə Bakı Dövlət Universiteti Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin (THİK) təşəbbüsü ilə Kimya fakültəsində “Autizm-Dünya Marifləndirmə Günü” adlı onlayn tədbir keçirilib. Tədbir Kimya fakültəsinin birinci kurs tələbəsi Məmmədova Zəkiyyənin aparıcılığı ilə başlayıb.
Tədbirdə Kimya fakültəsi dekan müavinləri Fuad Kərimli, Taleh Qəhrəmanov, professor-müəllimlər çıxış edərək tələbələri məlumatlandırıb və mövzu barəsində geniş çıxış ediblər. Bununla yanaşı tədbirdə Kimya fakültəsi THİK sədri Hüseynli Fidan və Biologiya fakültəsi THİK sədri Əbülfət İsmayılov çıxış edib, “Autizm” barəsində vacib məsələlərdən bəhs ediblər. Eyni zamanda tədbirdə Kimya fakültəsi birinci kurs tələbələri Mikayılzadə Röya, Fərəczadə Əzizə, İlyasova Nigar və Məmmədova Ariza mövzu üzrə çıxış ediblər. Tədbirin sonu Autizmli insanlara qayğı və diqqətlə yanaşmaq barəsində bəhsdən sonra yekunlaşıb.

Kimya fakültəsində “Alkenilfenollar əsasında xüsusi məqsədli və texniki əhəmiyyətli maddələrin alınmasının perspektiv istiqamətləri” mövzusunda Elmi seminar keçirilib

Kimya fakültəsində Aprel döyüşlərinə həsr olunmuş tədbir keçirilib

"Young chemists club" növbəti seminarını keçirib.

Kimya fakültəsində 31 mart - Azərbaycanlıların soyqırımı gününə həsr olunmuş tədbir keçirilib.

Bakı Dövlət Universiteti Kimya fakültəsində beynəlxalq akkreditasiya aparılmışdır.

Kimya fakültəsi Kimyanın Tədrisi Metodikası kafedrası Tələbə Elmi Cəmiyyətin təşəbbüsü ilə onlayn seminar keçirib.

Kimya fakültəsi Neft kimyası və Kimya texnologiyası kafedrası Tələbə Elmi Cəmiyyətin təşəbbüsü ilə onlayn seminar keçirib.

Kimya fakültəsi Fiziki-kolloid kimya kafedrası Tələbə Elmi Cəmiyyətin təşəbbüsü ilə onlayn seminar keçirib.

Novruz bayramına həsr olunmuş videoçarx hazırlanıb.

Kimya fakültəsində "Yurdumuza yaz gəldi" adlı onlayn tədbir keçirilmişdir.

"Azərbaycanın beynəlxalq aləmdə nüfuzu və dünyada etibarlı tərəfdaş imici" adlı onlayn tədbir keçirilib.

Kimya və Biologiya fakültələri "Narkomaniya- bəşəriyyətin ən böyük düşməni" adlı onlayn tədbir keçirilib.