05-04-2021

Kimya fakültəsində Aprel döyüşlərinə həsr olunmuş tədbir keçirilib

5 aprel 2021-ci il Bakı Dövlət Universiteti Kimya fakültəsi Tələbə Gənclər Təşkilatının təşkilatçılığı ilə Aprel döyüşlərinə həsr olunmuş "Qayıdışın başlanğıcı" adlı onlayn tədbir keçirilmişdir. Tədbir Kimya fakültəsi Tələbə Gənclər Təşkilatı sədri Əli Qədirlinin moderatorluğu ilə keçirilmişdir. Tədbirdə Kimya fakültəsi dekanı Abdulsəyid Əzizov, dekan müavinləri Taleh Qəhrəmanov, Fuad Kərimli, professor-müəllimlər Teymur İlyaslı, İbrahim Məmmədov çıxışları ilə tələbələri maarifləndirmişdir. Tədbirdə həmçinin Sənaye Kimyası Elmi Tədqiqat Labaratoriyasının kiçik elmi işçisi Aprel döyüşləri və ikinci Qarabağ müharibəsinin iştirakçısı Mircavid Ağayev tədbir iştirakçıları ilə öz təəssüratlarını bölüşmüşdür. Tədbirdə Kimya fakültəsi 1. kurs tələbələri Məmmədova Zəkiyyə, Qocazadə Ayşə, Abdullayev Tural müxtəlif mövzular üzrə çıxış etdilər. Tədbir tələbələri maraqlandıran sualların cavablandırılması ilə yekunlaşmışdır.

Kimya fakültəsində “Alkenilfenollar əsasında xüsusi məqsədli və texniki əhəmiyyətli maddələrin alınmasının perspektiv istiqamətləri” mövzusunda Elmi seminar keçirilib

Kimya fakültəsində Aprel döyüşlərinə həsr olunmuş tədbir keçirilib

"Young chemists club" növbəti seminarını keçirib.

Kimya fakültəsində “Autizm-Dünya Marifləndirmə Günü” adlı onlayn tədbir keçirilib.

Kimya fakültəsində 31 mart - Azərbaycanlıların soyqırımı gününə həsr olunmuş tədbir keçirilib.

Bakı Dövlət Universiteti Kimya fakültəsində beynəlxalq akkreditasiya aparılmışdır.

Kimya fakültəsi Kimyanın Tədrisi Metodikası kafedrası Tələbə Elmi Cəmiyyətin təşəbbüsü ilə onlayn seminar keçirib.

Kimya fakültəsi Neft kimyası və Kimya texnologiyası kafedrası Tələbə Elmi Cəmiyyətin təşəbbüsü ilə onlayn seminar keçirib.

Kimya fakültəsi Fiziki-kolloid kimya kafedrası Tələbə Elmi Cəmiyyətin təşəbbüsü ilə onlayn seminar keçirib.

Novruz bayramına həsr olunmuş videoçarx hazırlanıb.

Kimya fakültəsində "Yurdumuza yaz gəldi" adlı onlayn tədbir keçirilmişdir.

"Azərbaycanın beynəlxalq aləmdə nüfuzu və dünyada etibarlı tərəfdaş imici" adlı onlayn tədbir keçirilib.

Kimya və Biologiya fakültələri "Narkomaniya- bəşəriyyətin ən böyük düşməni" adlı onlayn tədbir keçirilib.