10-04-2021

10 aprel 2021-ci ildə Bakı Dövlət Universiteti Kimya fakültəsi Ümumi və Qeyri-üzvi kimya kafedrası Tələbə Elmi Cəmiyyətin təşəbbüsü ilə “Yarımkeçirici kimyasının predmenti və vəzifələri” mövzusunda onlayn elmi seminar keçirmişdir. Ümumi və Qeyri-üzvi kimya kafedrasının müdiri Teymur İlyaslı mövzu barədə tələbələri maarifləndirmişdir.Kimya fakültəsinin birinci kurs tələbəsi Məmmədova Zəkiyyə mövzu ətrafında çıxış etmiş və ona ünvanlanan sualları dolğun  cavablandırmışdır.Seminar tələbələrin suallarının cavablandırılması ilə yekunlaşmışdır.

Ətraf mühitin qorunması və ekoloji problemlərin həlli mövzusunda onlayn dəyirmi masa keçirilib.

Kimya fakültəsində Xəmsə Milli İntelektual Oyunu keçirilib.

Kimya fakültəsində Heydər Əliyevin anadan olmasının 98 illiyinə həsr olunmuş videoçarx çəkilib.

Kimya fakültəsində "Ümummilli Liderimiz - Heydər Əliyev" adlı onlayn tədbir keçirilib.

Kimya fakültəsi Yüksəkmolekullu Birləşmələr kimyası kafedrası Tələbə Elmi Cəmiyyətin təşəbbüsü onlayn elmi seminar keçirib

Akademik Rəfiqə xanım Əliyevanın anım günüdür

Kimya fakültəsində "Söz adamları ilə görüş" lahiyəsinin növbəti görüşü keçirilib.

Kimya fakültəsi Sənaye Kimyası ETL Tələbə Elmi Cəmiyyətin təşəbbüsü ilə onlayn elmi seminar keçirilmişdir.

"Young chemists club" növbəti seminarını keçirib

Kimya fakültəsində "Kimya elminin tarixi" adlı onlayn tədbir keçirilmişdir.

KIMYA FAKÜLTƏSINDƏ “SÖZ ADAMLARI ILƏ GÖRÜŞ” LAYIHƏSININ NÖVBƏTI ONLAYN GÖRÜŞÜ BAŞ TUTDU.

Kimya fakültəsində "Azərbaycanın görkəmli şəxsiyyətləri - Yusif Məmmədəliyev" adlı onlayn tədbir keçirilmişdir.

Kimya fakültəsində Nizami Gəncəvi ilinə həsr olunmuş tədbir keçirilib.