14-04-2021

Kimya fakültəsində Qars Qafqaz Universitetinin professoru Hacalı Nəcəfoğlu ilə onlayn görüş keçirilmişdir.

14.04.2021-ci il tarixində Bakı Dövlət Universiteti Kimya fakültəsi Tələbə Elmi Cəmiyyətinin təşəbbüsü ilə Kimya fakültəsinin məzunu - Qars Qafqaz Universitetinin Beynəlxalq əlaqələr departamentinin müdiri, kimyaçı alim - professor Hacalı Nəcəfoğlu ilə onlayn görüş keçirilmişdir. Görüş Kimya fakültəsinin Sosial məsələlər və tələbələrlə iş üzrə dekan müavini Taleh Qəhrəmanovun moderatorluğu ilə başlanmışdır. Kimya fakültəsinin dekanı Abdülsəyid Əzizov Hacalı Nəcəfoğlunun elmi fəalliyyətləri haqqında tədbir iştirakçılarını məlumatlandırmış və ona iştirakı üçün öz təşəkkürünü bildirmişdir. Professor Hacalı Nəcəfoğlu "Türkün qan yaddaşı" və "Kristallar və naxışlar" mövzusunda məruzəsini təqdim etdi.

Görüşdə Kimya fakültəsinin dekan müavini Fuad Kərimli professor-müəllimlər - Teymur İlyaslı, Oqtay Əkbərov, İbrahim Məmmədov, Elçin Əkbərov, Rasim Alosmanov, Famil Çıraqov iştirak etmişdir. Tədbir iştirakçıların suallarının cavablandırılması ilə yekunlaşmışdır.

Ətraf mühitin qorunması və ekoloji problemlərin həlli mövzusunda onlayn dəyirmi masa keçirilib.

Kimya fakültəsində Xəmsə Milli İntelektual Oyunu keçirilib.

Kimya fakültəsində Heydər Əliyevin anadan olmasının 98 illiyinə həsr olunmuş videoçarx çəkilib.

Kimya fakültəsində "Ümummilli Liderimiz - Heydər Əliyev" adlı onlayn tədbir keçirilib.

Kimya fakültəsi Yüksəkmolekullu Birləşmələr kimyası kafedrası Tələbə Elmi Cəmiyyətin təşəbbüsü onlayn elmi seminar keçirib

Akademik Rəfiqə xanım Əliyevanın anım günüdür

Kimya fakültəsində "Söz adamları ilə görüş" lahiyəsinin növbəti görüşü keçirilib.

Kimya fakültəsi Sənaye Kimyası ETL Tələbə Elmi Cəmiyyətin təşəbbüsü ilə onlayn elmi seminar keçirilmişdir.

"Young chemists club" növbəti seminarını keçirib

Kimya fakültəsində "Kimya elminin tarixi" adlı onlayn tədbir keçirilmişdir.

KIMYA FAKÜLTƏSINDƏ “SÖZ ADAMLARI ILƏ GÖRÜŞ” LAYIHƏSININ NÖVBƏTI ONLAYN GÖRÜŞÜ BAŞ TUTDU.

Kimya fakültəsində "Azərbaycanın görkəmli şəxsiyyətləri - Yusif Məmmədəliyev" adlı onlayn tədbir keçirilmişdir.

Kimya fakültəsində Nizami Gəncəvi ilinə həsr olunmuş tədbir keçirilib.