16-04-2021

17 aprel 2021-ci ildə Bakı Dövlət Universiteti Kimya fakültəsi Üzvi kimya kafedrası Tələbə Elmi Cəmiyyətin təşəbbüsü ilə "Meyvələrin Söhbəti" adlı onlayn elmi seminar təşkil olunub. Seminar Kimya fakültəsi Tələbə Elmi Cəmiyyətin sədri İsa İsayevin moderatorluğu əsasında keçirilib. Elmi rəhbər üzvi kimya kafedrasının professoru Namiq Şıxəliyev olmuşdur. Elmi seminar tələbələrin meyvələr haqqında topladıqları məlumatı təqdim edilməsi ilə davam etmişdir. "Gilas" haqqında Arzu Süleymanova; Nərmin Məmmədova; Səma Məstəliyeva, "Banan" haqqında Leyla Allahverdiyeva; Cahan İsmayılova; Aqşin Əlizadə, "Çiyələk" haqqında Əfsanə Babayeva; Ülkər Zamanova;  Aytən Cabbarzadə;  Məhəmməd Hüseynov, "Avakado" haqqında Röyalə Həsənova; Zəkiyyə Məmmədova; Tünzalə Səmədova; Fatimə Süleymanlı, "Qara qarağat" haqqında Validə Hümbətli; Tural Ədilzadə; Abdulqadir Şahyarov, "Alma" haqqında Sevinc Həsənova; Səma Şamilova; Vüsalə Feyzullayeva, "Üzüm" haqqında Leyla Cabbari çıxış etmişdir. Professor Namiq Şıxəliyev çıxışlara öz münasibətini bildirmişdir. Son olaraq,professor Namiq Şıxəliyev toplanmış bu məlumatları kitab formasında dərc olunması təklifini irəli sürmüş və elmi redaktorluğu öz üzərinə götürmüşdür. Layihə rəhbəri professor Namiq Şıxəliyev başçılığı ilə tədqiqat qrupların yaradılmasına start verilmişdir. Seminar tələbələrin çox saylı suallarının cavablandırılması ilə sona çatmışdır.

Ətraf mühitin qorunması və ekoloji problemlərin həlli mövzusunda onlayn dəyirmi masa keçirilib.

Kimya fakültəsində Xəmsə Milli İntelektual Oyunu keçirilib.

Kimya fakültəsində Heydər Əliyevin anadan olmasının 98 illiyinə həsr olunmuş videoçarx çəkilib.

Kimya fakültəsində "Ümummilli Liderimiz - Heydər Əliyev" adlı onlayn tədbir keçirilib.

Kimya fakültəsi Yüksəkmolekullu Birləşmələr kimyası kafedrası Tələbə Elmi Cəmiyyətin təşəbbüsü onlayn elmi seminar keçirib

Akademik Rəfiqə xanım Əliyevanın anım günüdür

Kimya fakültəsində "Söz adamları ilə görüş" lahiyəsinin növbəti görüşü keçirilib.

Kimya fakültəsi Sənaye Kimyası ETL Tələbə Elmi Cəmiyyətin təşəbbüsü ilə onlayn elmi seminar keçirilmişdir.

"Young chemists club" növbəti seminarını keçirib

Kimya fakültəsində "Kimya elminin tarixi" adlı onlayn tədbir keçirilmişdir.

KIMYA FAKÜLTƏSINDƏ “SÖZ ADAMLARI ILƏ GÖRÜŞ” LAYIHƏSININ NÖVBƏTI ONLAYN GÖRÜŞÜ BAŞ TUTDU.

Kimya fakültəsində "Azərbaycanın görkəmli şəxsiyyətləri - Yusif Məmmədəliyev" adlı onlayn tədbir keçirilmişdir.

Kimya fakültəsində Nizami Gəncəvi ilinə həsr olunmuş tədbir keçirilib.