26-04-2021

KIMYA FAKÜLTƏSINDƏ “SÖZ ADAMLARI ILƏ GÖRÜŞ” LAYIHƏSININ NÖVBƏTI ONLAYN GÖRÜŞÜ BAŞ TUTDU.

26.04.2021-ci il tarixində Bakı Dövlət Universiteti Kimya fakültəsi Tələbə Gənclər Təşkilatının təşəbbüsü ilə Nizami Gəncəvi ili çərçivəsində  “Söz Adamları ilə görüş” layihəsinin növbəti onlayn görüşü baş tutdu. Qonağımız İctimai Televiziyanın aparıcısı, jurnalist Azər Süleymanlı olmuşdur.  Görüşdə ilk olaraq söz Kimya fakültəsinin dekan müavini Taleh Qəhrəmanova verilmişdir və o, Azər Süleymanlıya öz təşəkkürünü bildirmiş, ona yaradıcılığında uğurlar arzulamışdır. Azər Süleymanlı görüş iştirirakçılarına öz həyat yaradıcılığı haqqında məlumat vermişdir.  Görüş Tələbə Gənclər Təşkilatının sədri Qədirli Əli Azər Süleymanlıya və görüş iştirakçılarına  tədbirdə iştiraklarına görə təşəkkür etdi. Görüş tələbələri maraqlandlıran çoxsaylı sualların cavablandırılması ilə yekunlaşmışdır.

Ətraf mühitin qorunması və ekoloji problemlərin həlli mövzusunda onlayn dəyirmi masa keçirilib.

Kimya fakültəsində Xəmsə Milli İntelektual Oyunu keçirilib.

Kimya fakültəsində Heydər Əliyevin anadan olmasının 98 illiyinə həsr olunmuş videoçarx çəkilib.

Kimya fakültəsində "Ümummilli Liderimiz - Heydər Əliyev" adlı onlayn tədbir keçirilib.

Kimya fakültəsi Yüksəkmolekullu Birləşmələr kimyası kafedrası Tələbə Elmi Cəmiyyətin təşəbbüsü onlayn elmi seminar keçirib

Akademik Rəfiqə xanım Əliyevanın anım günüdür

Kimya fakültəsində "Söz adamları ilə görüş" lahiyəsinin növbəti görüşü keçirilib.

Kimya fakültəsi Sənaye Kimyası ETL Tələbə Elmi Cəmiyyətin təşəbbüsü ilə onlayn elmi seminar keçirilmişdir.

"Young chemists club" növbəti seminarını keçirib

Kimya fakültəsində "Kimya elminin tarixi" adlı onlayn tədbir keçirilmişdir.

Kimya fakültəsində "Azərbaycanın görkəmli şəxsiyyətləri - Yusif Məmmədəliyev" adlı onlayn tədbir keçirilmişdir.

Kimya fakültəsində Nizami Gəncəvi ilinə həsr olunmuş tədbir keçirilib.