29-04-2021

Kimya fakültəsində "Kimya elminin tarixi" adlı onlayn tədbir keçirilmişdir.

29 Aprel 2021-ci il tarixində Bakı Dövlət Universiteti Kimya Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin (THİK) təşəbbüsü ilə  “Kimya Elminin Tarixi” adlı onlayn tədbir keçirilmişdir.Tədbir Kimya Fakültəsinin 1 kurs tələbəsi Məmmədova Zəkiyyənin aparıcılığı ilə başlayıb.Tədbirdə Kimya fakültəsinin tələbələri Məmmədova Ariza,Mikayılzadə Röya,İlyasova Nigar,Mahmudova Türkan,İsmayılova Cahan,Məlikova Aysun,Cavadova Səmanə və Cəfərova Mədinə çıxış etmiş, “Kimya Elminin Tarixi və Kimyaçılar”ımız haqqında məlumatlar vermişlər.Bununla yanaşı tədbirdə Bakı Dövlət Universiteti Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin (THİK) sədri Hacıbaba Mustafayev iştirak etmiş,tələbələrə həvəskar iştirakları üçün təşəkkürünü qeyd ederək ,təhsil həyatlarında müvəffəqiyətlər arzulamışdır.Tədbirin sonluğu Kimya Fakültəsi Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin (THİK) sədri Hüseynli Fidanın çıxışı ilə yekunlaşmışdır.

Ətraf mühitin qorunması və ekoloji problemlərin həlli mövzusunda onlayn dəyirmi masa keçirilib.

Kimya fakültəsində Xəmsə Milli İntelektual Oyunu keçirilib.

Kimya fakültəsində Heydər Əliyevin anadan olmasının 98 illiyinə həsr olunmuş videoçarx çəkilib.

Kimya fakültəsində "Ümummilli Liderimiz - Heydər Əliyev" adlı onlayn tədbir keçirilib.

Kimya fakültəsi Yüksəkmolekullu Birləşmələr kimyası kafedrası Tələbə Elmi Cəmiyyətin təşəbbüsü onlayn elmi seminar keçirib

Akademik Rəfiqə xanım Əliyevanın anım günüdür

Kimya fakültəsində "Söz adamları ilə görüş" lahiyəsinin növbəti görüşü keçirilib.

Kimya fakültəsi Sənaye Kimyası ETL Tələbə Elmi Cəmiyyətin təşəbbüsü ilə onlayn elmi seminar keçirilmişdir.

"Young chemists club" növbəti seminarını keçirib

Kimya fakültəsində "Kimya elminin tarixi" adlı onlayn tədbir keçirilmişdir.

KIMYA FAKÜLTƏSINDƏ “SÖZ ADAMLARI ILƏ GÖRÜŞ” LAYIHƏSININ NÖVBƏTI ONLAYN GÖRÜŞÜ BAŞ TUTDU.

Kimya fakültəsində "Azərbaycanın görkəmli şəxsiyyətləri - Yusif Məmmədəliyev" adlı onlayn tədbir keçirilmişdir.

Kimya fakültəsində Nizami Gəncəvi ilinə həsr olunmuş tədbir keçirilib.