10-05-2021

Kimya fakültəsində "Ümummilli Liderimiz - Heydər Əliyev" adlı onlayn tədbir keçirilib.

10 may 2021-ci il Bakı Dövlət Universitetinin Kimya fakültəsində Tələbə Gənclər Təşkilatı (TGT), Tələbə Elmi Cəmiyyəti (TEC) və Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin (THİK) birgə təşəbbüsü ilə Heydər Əliyevin anadan olmasının 98-ci ildönümünə həsr olunmuş "Ümummilli liderimiz - Heydər Əliyev" adlı onlayn tədbir keçirilib. Tədbiri giriş sözü ilə açan Kimya fakültəsinin dekanı Abdülsəyid Əzizov Ümummilli Lider Heydər Əliyevin həyat yolu, fəaliyyəti və gənclərə göstərdiyi diqqət və qayğı haqqında ətraflı məlumat verib.

Tədbirdə Kimya fakültəsi dekan müavinləri Taleh Qəhrəmanov, Fuad Kərimli, Neft kimyası və kimya texnologiyası kafedrasının müdiri İbrahim Məmmədov, Kimyanın tədrisi metodikası kafedrasının dosenti Kamil Haqverdiyev və Fiziki və kolloid kimya kafedrasının dosenti Qəzənfər Bayramov Ulu Öndərin uğurlu dövlət quruculuğu siyasəti haqqında çıxış ediblər.

Tədbirdə Kimya fakültəsi TGT sədri Əli Qədirli, TEC sədri İsa İsayev, THİK sədri Fidan Hüseynli, fakültənin ikinci kurs tələbələri - Fərəh Kərimli, Səmanə Cavadova, birinci kurs tələbələri - Türkan Mahmudova və Zəkiyyə Məmmədova Ümummilli Lider Heydər Əliyev haqqında çıxış ediblər. Tədbirdə tələbələrin hazırladığı Ulu Öndər haqqında videoçarx nümayiş etdirilib.

26 İyun – Silahlı Qüvvələr Gününə həsr olunmuş onlayn tədbir keçirilmişdir

Kimya fakültəsinin kollektivinə ağır itki üz vermişdir

Türk Liderlərinin Şuşada tarixi görüşü

Kimya fakültəsində Milli Qurtuluş Gününə həsr olunmuş onlayn tədbir keçirilib

"Müasir gənclik və sosial media" adlı onlayn tədbir keçirilmişdir.

Professor Eldar Əhmədovu 70 illik yubileyi münasibətilə təbrik edirik!

Kimya fakültəsinin kollektivinə ağır itki üz vermişdir

Kimyanın tədrisi metodikası kafedrası onlayn seminar keçirib

Kimya fakültəsində 28 may - Respublika gününə həsr olunmuş tədbir keçirilmişdir.

Kimya fakültəsi Analitik kimya kafedrası Tələbə Elmi Cəmiyyətin təşəbbüsü ilə adlı onlayn seminar keçirilib.

Kimya fakültəsində «Kimyanın aktual problemləri» XIV Beynəlxalq Elmi Konfransı keçirilmişdir.

Kimya fakültəsində "İmtahan psixologiyası" adlı onlayn seminar keçirilmişdir.

BDU-da “Qarabağ zəfəri Heydər Əliyev siyasətinin nəticəsidir” adlı tədbir keçirilib.

Kimya fakültəsində "Kimyanın aktual problemləri" XIV Beynəlxalq Elmi Konfransı öz işinə başlayıb.

Kimya fakültəsində "Söz adamları ilə görüş" layihəsinin növbəti onlayn görüşü baş tutmuşdur.

Ətraf mühitin qorunması və ekoloji problemlərin həlli mövzusunda onlayn dəyirmi masa keçirilib.

Kimya fakültəsində Xəmsə Milli İntelektual Oyunu keçirilib.

Kimya fakültəsində Heydər Əliyevin anadan olmasının 98 illiyinə həsr olunmuş videoçarx çəkilib.