25-05-2021

Kimya fakültəsində "Kimyanın aktual problemləri" XIV Beynəlxalq Elmi Konfransı öz işinə başlayıb.

BDU-nun Kimya fakültəsi Ümummilli Lider HEYDƏR ƏLİYEVİN anadan olmasının 98-ci ildönümünə həsr olunmuş  doktorant, magistr və gənc tədqiqatçıların «KiMYANIN AKTUAL PROBLEMLƏRİ» XIV  Beynəlxalq  Elmi Konfrans   keçirir.

Bakı Dövlət Universitetinin Kimya fakültəsinin təşkilatçılığı ilə Ümummilli Lider Heydər Əliyevin anadan olmasının 98-ci ildönümünə həsr olunmuş doktorant, magistr və gənc tədqiqatçıların «KİMYANIN AKTUAL PROBLEMLƏRİ» XIV  Beynəlxalq  Elmi konfransı öz işinə başlamışdır. Konfransı giriş sözü ilə açan BDU-nun Elm və innovasiyalar üzrə prorektor Hüseyn Məmmədov konfrans iştirakçılarını salamlamış xüsusi karantin rejimində tələbə və magistrantların təhsilinin davamlılığının təmin olunması haqqında məlumat vermişdir. O, Ümummilli Lider Heydər Əliyevin Azərbaycanda elm və təhsilin inkişafı naminə  fəaliyyətini xüsusi olaraq qeyd etmişdir.  H.Məmmədov pandemiya dövründə elmi fəaliyyəti davam etdirmək üçün onlayn platformanın və virtual konfransların əhəmiyyətini qeyd edərək konfransın işinə və iştirakçılara uğurlar arzu etmişdir.   Kimya fakültəsinin dekanı Abdulsəyid Əzizov çıxış edərək fakültənin tədris və elmi fəaliyyəti, ötən il əldə olunan nailiyyətlər haqqında konfrans iştirakçılarını məlumatlandırmış və hazırki şəraitin fakültənin fəaliyyətinə təsiri, pandemiya dövründə əldə edilən nailiyyətlər haqqında söz açmışdır. Fakültənin Tədris işləri üzrə dekan müavini - Fuad  Kərimli  keçirilən konfrans haqqında iştirakçılara geniş məlumat vermiş, konfransa daxil olan materialların sayı, bölmələrdə aparılacaq müzakirələrdə iştirakçıların sayı haqqında söz açmışdır. Sonra o, konfransın plenar məruzəçilərini təqdim etmişdir. Konfransda  Türkiyədən, Almaniyadan, Rusiyadan, Gürcüstandan, İrandan,  Portuqalıyadan və respublikanın müxtəlif elmi mərkəzlərinin və universitetlərinin kimyacı alımləri, gənc tədqiqatşıları   iştirak edir. Qarşılıqlı diskussiya şəraitində davam edən konfransın ilk günü sualların cavablandırılması ilə yekunlaşmış və konfrans öz işini bölmələrdə davam etdirəcək.

26 İyun – Silahlı Qüvvələr Gününə həsr olunmuş onlayn tədbir keçirilmişdir

Kimya fakültəsinin kollektivinə ağır itki üz vermişdir

Türk Liderlərinin Şuşada tarixi görüşü

Kimya fakültəsində Milli Qurtuluş Gününə həsr olunmuş onlayn tədbir keçirilib

"Müasir gənclik və sosial media" adlı onlayn tədbir keçirilmişdir.

Professor Eldar Əhmədovu 70 illik yubileyi münasibətilə təbrik edirik!

Kimya fakültəsinin kollektivinə ağır itki üz vermişdir

Kimyanın tədrisi metodikası kafedrası onlayn seminar keçirib

Kimya fakültəsində 28 may - Respublika gününə həsr olunmuş tədbir keçirilmişdir.

Kimya fakültəsi Analitik kimya kafedrası Tələbə Elmi Cəmiyyətin təşəbbüsü ilə adlı onlayn seminar keçirilib.

Kimya fakültəsində «Kimyanın aktual problemləri» XIV Beynəlxalq Elmi Konfransı keçirilmişdir.

Kimya fakültəsində "İmtahan psixologiyası" adlı onlayn seminar keçirilmişdir.

BDU-da “Qarabağ zəfəri Heydər Əliyev siyasətinin nəticəsidir” adlı tədbir keçirilib.

Kimya fakültəsində "Söz adamları ilə görüş" layihəsinin növbəti onlayn görüşü baş tutmuşdur.

Ətraf mühitin qorunması və ekoloji problemlərin həlli mövzusunda onlayn dəyirmi masa keçirilib.

Kimya fakültəsində Xəmsə Milli İntelektual Oyunu keçirilib.

Kimya fakültəsində Heydər Əliyevin anadan olmasının 98 illiyinə həsr olunmuş videoçarx çəkilib.

Kimya fakültəsində "Ümummilli Liderimiz - Heydər Əliyev" adlı onlayn tədbir keçirilib.