08-06-2021

Kimya fakültəsinin kollektivinə ağır itki üz vermişdir

Kimya fakültəsinin kollektivinə ağır itki üz vermişdir. Üzvi kimya kafedrasınının baş laborantı, kollektivimizdə böyük rəğbət qazanmış, tələbələrin sevimlisi olmuş Sevda xanımın vaxtsız vəfatı xəbərini sonsuz kədər və təəssüf  hissi ilə paylaşırıq.  Sevda Nəriman qızı Zeynalova -1952- ci il 10 fevral tarıxındə  Azərbaycanın Fizuli şəhərində anadan olumuşdur. 1968-ci ildə  S.M. Kirov adına Azərbaycan Dövlət Univrtsitetinin (Bakı Dövlət Universiteti) kimya fakültəsinə daxil olmuş, 1973-cü ildə kimyaçı-kimya müəllimi ixtisası üzrə universiteti bitirmişdir. 1977-ci ildən kimya fakültəsi üzvi kimya kafedrasında böyük laborantı vəzifəsində işləmişdir. Sevda xanım işlədiyi müddətdə universitetin və fakültənin içtimai həyatında aktiv iştirak etmiş,üzərinə düşən vəzifəni məsuliyyətlə və layiqincə  yerinə yetirmişdir. Dərin kədər və hüzn hissi ilə əzizlərinə və yaxınlarına baş sağlığı veririk. Allah rəhmət eləsin.

26 İyun – Silahlı Qüvvələr Gününə həsr olunmuş onlayn tədbir keçirilmişdir

Türk Liderlərinin Şuşada tarixi görüşü

Kimya fakültəsində Milli Qurtuluş Gününə həsr olunmuş onlayn tədbir keçirilib

"Müasir gənclik və sosial media" adlı onlayn tədbir keçirilmişdir.

Professor Eldar Əhmədovu 70 illik yubileyi münasibətilə təbrik edirik!

Kimya fakültəsinin kollektivinə ağır itki üz vermişdir

Kimyanın tədrisi metodikası kafedrası onlayn seminar keçirib

Kimya fakültəsində 28 may - Respublika gününə həsr olunmuş tədbir keçirilmişdir.

Kimya fakültəsi Analitik kimya kafedrası Tələbə Elmi Cəmiyyətin təşəbbüsü ilə adlı onlayn seminar keçirilib.

Kimya fakültəsində «Kimyanın aktual problemləri» XIV Beynəlxalq Elmi Konfransı keçirilmişdir.

Kimya fakültəsində "İmtahan psixologiyası" adlı onlayn seminar keçirilmişdir.

BDU-da “Qarabağ zəfəri Heydər Əliyev siyasətinin nəticəsidir” adlı tədbir keçirilib.

Kimya fakültəsində "Kimyanın aktual problemləri" XIV Beynəlxalq Elmi Konfransı öz işinə başlayıb.

Kimya fakültəsində "Söz adamları ilə görüş" layihəsinin növbəti onlayn görüşü baş tutmuşdur.

Ətraf mühitin qorunması və ekoloji problemlərin həlli mövzusunda onlayn dəyirmi masa keçirilib.

Kimya fakültəsində Xəmsə Milli İntelektual Oyunu keçirilib.

Kimya fakültəsində Heydər Əliyevin anadan olmasının 98 illiyinə həsr olunmuş videoçarx çəkilib.

Kimya fakültəsində "Ümummilli Liderimiz - Heydər Əliyev" adlı onlayn tədbir keçirilib.