23-06-2021

Kimya fakültəsinin kollektivinə ağır itki üz vermişdir

Bakı Dövlət Universitetinin Kimya fakültəsinin kollektivinə ağır itki üz vermişdir. "Kimyanın tədrisi metodikası" kafedrasınının müəllimi, kollektivimizdə böyük rəğbət qazanmış, tələbələrin sevimlisi olmuş  Nabir  müəllimin vaxtsız vəfatı xəbərini sonsuz kədər və təəssüf  hissi ilə paylaşırıq. Məmmədov Nabir Vəli oğlu 11.04.64-cü ildə kecmiş Ermənistan SSR Spitak rayonunda  anadan olub. 1980-ci ildə  Qursalı kənd orta məktəbi bitirib. O, 1981–ci ildə BDU-nun Kimya fakültəsinə daxil olmuş, 1987-ci ildə Leninqrad Dövlət Universitetinin Kimya fakültəsini fərqlənmə diplomu ilə bitirmişdir. 1988-ci ildən BDU–da kimya fakültəsində "Qeyri-üzvi kimya" kafedrasında baş laborant işləyib. 1992-1995-ci illərdə həmin kafedranın aspirantı olub. 1995-ci illdən "Kimyanın tədrisi metodikası" kafedrasında laboratoriya müdiri işləyib. 2003–ci ildən həmin kafedrada müəllim vəzifəsində işləyib. Nabir müəllim işlədiyi müddətdə universitetin və fakültənin içtimai həyatında aktiv iştirak etmiş, üzərinə düşən vəzifəni məsuliyyətlə və layiqincə yerinə yetirmişdir. Dərin kədər və hüzn hissi ilə əzizlərinə, yaxınlarına səbr diləyir, baş sağlığı veririk. Məkanı cənnət, ruhu şad olsun. Əziz xatirəsi həmişə bizimlədi.

26 İyun – Silahlı Qüvvələr Gününə həsr olunmuş onlayn tədbir keçirilmişdir

Türk Liderlərinin Şuşada tarixi görüşü

Kimya fakültəsində Milli Qurtuluş Gününə həsr olunmuş onlayn tədbir keçirilib

"Müasir gənclik və sosial media" adlı onlayn tədbir keçirilmişdir.

Professor Eldar Əhmədovu 70 illik yubileyi münasibətilə təbrik edirik!

Kimya fakültəsinin kollektivinə ağır itki üz vermişdir

Kimyanın tədrisi metodikası kafedrası onlayn seminar keçirib

Kimya fakültəsində 28 may - Respublika gününə həsr olunmuş tədbir keçirilmişdir.

Kimya fakültəsi Analitik kimya kafedrası Tələbə Elmi Cəmiyyətin təşəbbüsü ilə adlı onlayn seminar keçirilib.

Kimya fakültəsində «Kimyanın aktual problemləri» XIV Beynəlxalq Elmi Konfransı keçirilmişdir.

Kimya fakültəsində "İmtahan psixologiyası" adlı onlayn seminar keçirilmişdir.

BDU-da “Qarabağ zəfəri Heydər Əliyev siyasətinin nəticəsidir” adlı tədbir keçirilib.

Kimya fakültəsində "Kimyanın aktual problemləri" XIV Beynəlxalq Elmi Konfransı öz işinə başlayıb.

Kimya fakültəsində "Söz adamları ilə görüş" layihəsinin növbəti onlayn görüşü baş tutmuşdur.

Ətraf mühitin qorunması və ekoloji problemlərin həlli mövzusunda onlayn dəyirmi masa keçirilib.

Kimya fakültəsində Xəmsə Milli İntelektual Oyunu keçirilib.

Kimya fakültəsində Heydər Əliyevin anadan olmasının 98 illiyinə həsr olunmuş videoçarx çəkilib.

Kimya fakültəsində "Ümummilli Liderimiz - Heydər Əliyev" adlı onlayn tədbir keçirilib.