27-06-2021

26 İyun – Silahlı Qüvvələr Gününə həsr olunmuş onlayn tədbir keçirilmişdir

26 İyun 2021-ci il tarixində Bakı Dövlət Universiteti Kimya fakültəsi Tələbə Gənclər Təşkilatının təşəbbüsü ilə 26 İyun – Silahlı Qüvvələr Gününə həsr olunmuş onlayn tədbir keçirilmişdir. Kimya fakültəsi Tələbə Gənclər Təşkilatının sədri Əli Qədirlinin moderatorluğu ilə keçirilən tədbir şəhid Vətən övladlarının xatirəsinin  ehtiramla yad edilməsi başlamışdır.

Tədbiri giriş sözü ilə açan Kimya fakültəsinin dekanı professor Abdülsəyid Əzizov Miilli ordumuzun yaranma tarixi və keçdiyi inkişaf yolundan danışıb, 26 iyun - Azərbaycan Ordusunun yaradılmasının ildönümü münasibətilə Silahlı qüvvələrin şəxsi heyyətini təbrik etdi.Tədbirdə Kimya fakültəsinin dekan müavinləri Taleh Qəhramanov, Fuad Kərimli, Ümumi və Qeyri-üzvi kimya kafedrasının müdiri professor Teymur İlyaslı, Fiziki və kolloid kimya kafedrasının müdiri professor Eldar Əhmədov, Neft kimyası və kimya texnologiyası kafedrasının müdiri professor İbrahim Məmmədov, Kimyanın tədrisi metodikası kafedrasının müdiri dosent Yasin Cəfərov, Yüksəkmolekullu birləşmələr kimyası kafedrasının müdiri professor Rasim Alosmanov, Analitik kimya kafedrasının müdiri professor Famil Çıraqov ordumuzun qazandığı uğurlar, Aprel döyüşləri və İkinci Qarabağ müharibəsindəki Ali Baş Komandan rəhbərliyi ilə əldə etdiyi zəfərlərdən və Dəmir yumruq əməliyyatından ətraflı məlumat verdilər.

Tədbirdə Kimya fakültəsinin birinci kurs tələbələri Məmmədova Arizə və Məlikova Aysun Ümummmili Lider Heydər Əliyevin ordu quruculuğu istiqamətində xidmətləri, Vətən müharibəsində şanlı ordumuzun göstərdiyi şücaətlər haqqında danışıb.

Tədbirdə Azərbaycanın ərazi bütövlüyünün, müstəqilliyinin, təhlükəsizliyinin təminatçısı olan Ordumuzun keçdiyi çətin və şərəfli döyüş yoluna həsr olunmuş videocarx nümayış etdirilib.

26 İyun – Silahlı Qüvvələr Gününə həsr olunmuş onlayn tədbir keçirilmişdir

Kimya fakültəsinin kollektivinə ağır itki üz vermişdir

Türk Liderlərinin Şuşada tarixi görüşü

Kimya fakültəsində Milli Qurtuluş Gününə həsr olunmuş onlayn tədbir keçirilib

"Müasir gənclik və sosial media" adlı onlayn tədbir keçirilmişdir.

Professor Eldar Əhmədovu 70 illik yubileyi münasibətilə təbrik edirik!

Kimya fakültəsinin kollektivinə ağır itki üz vermişdir

Kimyanın tədrisi metodikası kafedrası onlayn seminar keçirib

Kimya fakültəsində 28 may - Respublika gününə həsr olunmuş tədbir keçirilmişdir.

Kimya fakültəsi Analitik kimya kafedrası Tələbə Elmi Cəmiyyətin təşəbbüsü ilə adlı onlayn seminar keçirilib.

Kimya fakültəsində «Kimyanın aktual problemləri» XIV Beynəlxalq Elmi Konfransı keçirilmişdir.

Kimya fakültəsində "İmtahan psixologiyası" adlı onlayn seminar keçirilmişdir.

BDU-da “Qarabağ zəfəri Heydər Əliyev siyasətinin nəticəsidir” adlı tədbir keçirilib.

Kimya fakültəsində "Kimyanın aktual problemləri" XIV Beynəlxalq Elmi Konfransı öz işinə başlayıb.

Kimya fakültəsində "Söz adamları ilə görüş" layihəsinin növbəti onlayn görüşü baş tutmuşdur.

Ətraf mühitin qorunması və ekoloji problemlərin həlli mövzusunda onlayn dəyirmi masa keçirilib.

Kimya fakültəsində Xəmsə Milli İntelektual Oyunu keçirilib.

Kimya fakültəsində Heydər Əliyevin anadan olmasının 98 illiyinə həsr olunmuş videoçarx çəkilib.

Kimya fakültəsində "Ümummilli Liderimiz - Heydər Əliyev" adlı onlayn tədbir keçirilib.