11-10-2021

Kimya fakültəsinin tələbələri Bakı Beynəlxalq Kitab Sərgisində

10 oktyabr 2021-ci il tarixində Bakı Dövlət Universiteti Kimya fakültəsinin tələbələri Bakı Ekspo Mərkəzində keçirilən Bakı Beynəlxalq Kitab Sərgisində iştirak etdilər. Tələbələrimiz sərgidə müxtəlif kitablarla və onların müəllifləri ilə görüşdü. Sərgidə tələbələrimiz tərəfindən yeni kitablar alındı. Tələbələrimizin kitablara olan sevgisinin bir daha şahidi olduq.

Kimya fakültəsinin Tələbə Elmi Cəmiyyətinin sədri İsa İsayev İCESCO-nun seminarında iştirak edib

Kimya fakültəsinin tələbələri Bakı Beynəlxalq Kitab Sərgisində

Şəhid ailəsi ziyarət edildi!

Fakültə Elmi Şuranın növbəti iclası keçirilmişdir

Fakültəmizin əməkdaş və tələbləri II Fəxri xiyabanda şəhidlərin məzarını ziyarət etdilər

Akademik Rəfiqə xanım Əliyevanın anadan olmasının 89-cu ildönümüdür

Sialkot Qadın Universitetinin Dövlət Kolleci (GCWUS) ilə Kimya fakültəsi arasında təhsil və elmi tədqiqat sahəsində əməkdaşlıq

26 İyun – Silahlı Qüvvələr Gününə həsr olunmuş onlayn tədbir keçirilmişdir

Kimya fakültəsinin kollektivinə ağır itki üz vermişdir

Türk Liderlərinin Şuşada tarixi görüşü

Kimya fakültəsində Milli Qurtuluş Gününə həsr olunmuş onlayn tədbir keçirilib

"Müasir gənclik və sosial media" adlı onlayn tədbir keçirilmişdir.

Professor Eldar Əhmədovu 70 illik yubileyi münasibətilə təbrik edirik!

Kimya fakültəsinin kollektivinə ağır itki üz vermişdir

Kimyanın tədrisi metodikası kafedrası onlayn seminar keçirib

Kimya fakültəsində 28 may - Respublika gününə həsr olunmuş tədbir keçirilmişdir.

Kimya fakültəsi Analitik kimya kafedrası Tələbə Elmi Cəmiyyətin təşəbbüsü ilə adlı onlayn seminar keçirilib.

Kimya fakültəsində «Kimyanın aktual problemləri» XIV Beynəlxalq Elmi Konfransı keçirilmişdir.

Kimya fakültəsində "İmtahan psixologiyası" adlı onlayn seminar keçirilmişdir.

BDU-da “Qarabağ zəfəri Heydər Əliyev siyasətinin nəticəsidir” adlı tədbir keçirilib.