11-10-2021

Kimya fakültəsinin Tələbə Elmi Cəmiyyətinin sədri İsa İsayev İCESCO-nun seminarında iştirak edib

04.10.-07.10.2021-ci il tarixlərində  Bakı Dövlət Universitetində (BDU)  ICESCO-nun “Cihazqayırma və tərsinə mühəndisliyin əsasları” üzrə birinci seminarı keçirilib. Beynəlxalq tədbir mövcud əməkdaşlıq çərçivəsində ICESCO-nun təşəbbüsü və Azərbaycan Respublikasının Mədəniyyət Nazirliyi və ICESCO üzrə Azərbaycan Respublikasının Milli Komissiyasının yaxından iştirakı ilə keçirilib.Təlimdə Kimya fakültəsinin Tələbə Elmi Cəmiyyətinin sədri İsa İsayev  də iştirak etmişdir. Seminarın məqsədi cihazqayırmaya və tərsinə mühəndisliyə dair əsas ideyaları təqdim etmək, habelə müxtəlif növ sensorların istifadəsi, verilənlərin əldə edilməsi və emal edilməsi haqqında iştirakçıları məlumatlandırmaqdan ibarət idi. Seminar iştirakçları cihazların işlənməsinin əsas komponentləri ilə tanış olub, eyni zamanda sensorlardan gələn siqnalları əldə etmək və mikronəzarətçilər vasitəsilə idarə etməyi öyrəniblər. Təlimlərin sonunda iştirakçılar özləri temperatur tənzimləyiciləri, elektrik ölçmə sistemləri və s. sadə cihazıları işlətməyi təcrübə ediblər.Seminarın  son günü iştirakçılar müxtəlif hədiyyələr və sertifikatlarla təltif olunublar.

Kimya fakültəsinin tələbələri Bakı Beynəlxalq Kitab Sərgisində

Şəhid ailəsi ziyarət edildi!

Fakültə Elmi Şuranın növbəti iclası keçirilmişdir

Fakültəmizin əməkdaş və tələbləri II Fəxri xiyabanda şəhidlərin məzarını ziyarət etdilər

Akademik Rəfiqə xanım Əliyevanın anadan olmasının 89-cu ildönümüdür

Sialkot Qadın Universitetinin Dövlət Kolleci (GCWUS) ilə Kimya fakültəsi arasında təhsil və elmi tədqiqat sahəsində əməkdaşlıq

26 İyun – Silahlı Qüvvələr Gününə həsr olunmuş onlayn tədbir keçirilmişdir

Kimya fakültəsinin kollektivinə ağır itki üz vermişdir

Türk Liderlərinin Şuşada tarixi görüşü

Kimya fakültəsində Milli Qurtuluş Gününə həsr olunmuş onlayn tədbir keçirilib

"Müasir gənclik və sosial media" adlı onlayn tədbir keçirilmişdir.

Professor Eldar Əhmədovu 70 illik yubileyi münasibətilə təbrik edirik!

Kimya fakültəsinin kollektivinə ağır itki üz vermişdir

Kimyanın tədrisi metodikası kafedrası onlayn seminar keçirib

Kimya fakültəsində 28 may - Respublika gününə həsr olunmuş tədbir keçirilmişdir.

Kimya fakültəsi Analitik kimya kafedrası Tələbə Elmi Cəmiyyətin təşəbbüsü ilə adlı onlayn seminar keçirilib.

Kimya fakültəsində «Kimyanın aktual problemləri» XIV Beynəlxalq Elmi Konfransı keçirilmişdir.

Kimya fakültəsində "İmtahan psixologiyası" adlı onlayn seminar keçirilmişdir.

BDU-da “Qarabağ zəfəri Heydər Əliyev siyasətinin nəticəsidir” adlı tədbir keçirilib.