11-11-2021

Tələbə Gənclər Təşkilatında seçki keçirilib

10.11.2021-ci il tarixində Bakı Dövlət Universiteti Kimya fakültəsi Tələbə Gənclər Təşkilatinin (TGT) sədri vəzifəsinə seçkilər keçirilmişdir. İclasda çıxış edən Kimya fakültəsinin Sosial məsələlər və Tələbələrlə iş üzrə dekan müavini Taleh Qəhramanov bildirib ki, iclasın gündəliyinə Bakı Dövlət Universiteti Kimya fakültəsi Tələbə Gənclər Təşkilatının sədrinin  hesabatı və yeni sədrin seçilməsi daxildir. Kimya fakültəsi Tələbə Gənclər Təşkilatının sədri əvəzi Əli Qədirli TGT-nin son iki illik fəaliyyəti barədə hesabat verdi. Əli Qədirli bildirdi ki, tələbələrin ictimai həyatda fəal iştirakının təmin edilməsində, gənclər və tələbələrlə işin təkmilləşdirilməsində TGT-nin özünəməxsus yeri var. Bakı Dövlət Universitetinin rəhbərliyi tərəfindən gənclərə diqqət və qayğı göstərilir, qarşılaşdıqları məsələlər dərhal həll olunur.

TGT sədrinin hesabatı qənaətbəxş hesab edilib, səsvermə yolu ilə Əli Qədirli Kimya fakültəsi Tələbə Gənclər Təşkilatının sədri vəzifəsinə seçilib. İclasda Bakı Dövlət Universiteti Tələbə Gənclər Təşkilatının sədri Nicat İsmayılov iştirak edib, Tələbə Gənclər Təşkilatının fəaliyyətindəki prioritet istiqamətlərdən, tələbələrin inkişafına olan təsirindən, təşkilatın strukturu barədə ətraflı məlumat verib və onlara gələcək işlərində uğurlar arzulayıb.

Kimya fakültəsi ilə SOCAR POLYMER zavodunun əməkdaşları arasında görüş keçirilib

Arzu Yunus qızı Abiyevanın fəlsəfə doktoru elmi dərəcəsi almaq üçün təqdim etdiyi dissertasiya işinin ilkin müzakirəsi keçirilib

Söz adamları ilə görüş

“Elm və Əyləncə 4” adlı tədbir keçirilib